Oldtimerbeurs Vehikel naar Zwolle

Zwolle – In het weekeind van 23, 24 en 25 augustus komt Vehikel naar Zwolle. Vehikel, een beurs voor oldtimer motoren, bromfietsen en auto’s, vindt voor het eerst plaats bij IJsselhallen Zwolle. Voorheen werd de beurs georganiseerd in de Utrechte Veemarkthallen. 

 

De nadruk ligt tijdens deze editie van Vehikel op tweewielers, en vooral de onderdelen daarvoor. De IJsselhallen zijn dit weekend gevuld met alle benodigdheden om klassieke motoren, auto’s of bromfietsen te restaureren, zodat ze weer de weg op kunnen. Behalve complete motoren en brommers zijn er op deze beurs ook allerlei accessoires te vinden voor de oldtimers. Op het buitenterrein vóór de IJsselhallen is het enorme (motor)banden assortiment van Jeckel, het grootste assortiment van Europa, te vinden. Tienduizenden banden die in de winkel moeilijk te vinden zijn, kunnen bezoekers hier kopen. De grote publiekstrekker op het buitenterrein is de Steile Wand van Henny Kroeze, jarenlang speedwaykampioen van Nederland. Hij rijdt samen met zijn team van daredevils met schrikwekkende snelheden door zijn “Wall of Death”.

Uitreiking van het Jan Bosveld boek

Op de komende editie van Vehikel in IJsselhallen Zwolle wordt het nieuwe boek van Jan Bosveld over oude hulpmotoren  gepresenteerd. Dit boek is gebaseerd op de verzameling van Jan Bosveld, befaamd verzamelaar van hulpmotoren van het eerste uur. Het wordt met een speciale openingsaanbieding gepresenteerd op vrijdag 23 augustus 2013. Uiteraard zijn Jan Bosveld en de auteurs en ontwerpers tijdens Vehikel aanwezig. Zij signeren dan ook de verkochte exemplaren.

 

Overige informatie

Op vrijdag 23 augustus is Vehikel geopend van 13.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus is Vehikel geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,00 euro. Voor 65plussers geldt een tarief van € 8,00. Vrouwen en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kijk voor meer informatie op www.vehikel.com.

Artikel delen:

Reageer