Lim-Duan assistent jeugdtrainer bij PEC Zwolle

Zwolle – Voormalig profvoetballer Dominggus Lim-Duan is aangesteld als assistent-trainer bij de jeugd van PEC Zwolle. De geboren Zwollenaar maakt zodoende een rentree bij de club waarmee hij in 2002 kampioen van de Gouden Gids Divisie werd. Lim-Duan zal het komende seizoen als assistent-trainer fungeren bij PEC Zwolle D2, het team dat getraind wordt door Stefan Luchtenberg. Ook gaat hij een trainingscursus volgen.

Dominggus Lim-Duan is blij met deze kans. ,,Het is hartstikke mooi dat PEC Zwolle mij erbij betrekt. De club is echt enorm gegroeid de afgelopen tijd. Toen ik werd gebeld door Rini Coolen hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Het is een prachtige kans om me als trainer te ontwikkelen bij mijn favoriete club.” Ook hoofd jeugdopleiding Rini Coolen ziet uit naar de samenwerking met Lim-Duan. ,,Bij de jeugd van PEC Zwolle zijn we op zoek naar een mix van diverse coaches."

Coolen: "Zo werken we met trainers afkomstig van het CSE die een meer pedagogische achtergrond hebben en met oud profvoetballers, die weten wat het vak topsporter inhoudt. Met de komst van Lim-Duan halen we een trainer met expertise in huis. Los van zijn eigen ervaring als profvoetballer, kan hij onze jeugdspelers techniek bijschaven. De club is dan ook trots dat hij dit seizoen veelvuldig op het veld staat.”

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Eindelijk een slimme zet van pec Zwolle na jaren.Ik ben echt blij dat deze Lim Duan (super intelegente voetballer ) is gevraagd en ja heeft gezegd . Ze denken eindelijk eens om voor uit te gaan en niet naar rechts of links .

  GO ZWOLLE en groeten uit Brussel !!!!!!!


  ⚠️ Meld

 2. Calimero effect doemt weer op in Deventer. Heel Nederland heeft het mis en keert zich tegen de club.

  BovanMo op 07/08/2013 om 16:29 schreef:
  Cijfers in de VI gezien? Belachelijk..

  Room 6
  Schmidt 3
  Amevor 4
  vd linden 4
  Schenk 4
  Lambooij 5
  Overgoor 6
  Rijsdijk 5
  Antonia 5
  Kolder 4
  houtkoop 5

  Hoe waren de cijfers van PEC Zwolle ? 😀


  ⚠️ Meld

 3. Als dat de cijfers van de Eagles waren, dan wil ik niet weten hoe de cijfers voor FC Utrecht waren.

  Voor de liefhebbers: GA verdiende een overwinning in Utrecht.


  ⚠️ Meld

 4. @Ja-tja

  Nee, ik zat keurig om half vijf in het IJsseldelta-stadion. Maar ik heb toevallig wel Eredivisie Live. En ik kijk ook wel eens de samenvatting op Studio Sport, En Studio Voetbal en VI etcetcetc. Ik weet er dus wel iets van.

  Maar het zegt misschien ook wat over het niveau van FC Utrecht, dat de Eagles daar bijna de overwinning greep. Die zijn namelijk uitgeschakeld door de semi-profs uit Luxemburg.

  En het is toch lachen, tegen de Egeltjes op het hoogste niveau?  ⚠️ Meld

Reageer