Als “Vriend op proef” naar de mooiste films

Zwolle – Liefhebbers van de mooiste films kunnen in Zwolle voor de rest van dit jaar voordelig Vriend worden van Filmtheater Fraterhuis. Voor slechts 5 euro (normaal 15 euro per jaar) ontvang je elke maand als eerste het programma. Én je krijgt 2 euro korting op je kaartje. Word nu in augustus ook Vriend van het mooiste onafhankelijke filmtheater in de Zwolse binnenstad.

 

Met ruim 65.0000 bezoekers per jaar, twee filmzalen en een ijzersterke programmering, is Filmtheater Fraterhuis een culturele topper in de wijde regio. Het onafhankelijke filmtheater heeft regelmatig premières en bijzondere voorstellingen in huis. Ook is het betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen zoals CineKid en het Beeldbuisfestival Zwolle. Met de speciale zomeractie hoopt Filmtheater Fraterhuis de 5.000-ste Vriend te verwelkomen. “Met Vrienden sta je sterk”, zegt directeur Henriëtte Boerhof. “Veel Vrienden maken dat veel mooie, nieuwe films in Zwolle te zien zijn.” Onder de huidige Vrienden zijn ook zo’n honderd kinderen. Bij Filmtheater Fraterhuis zijn de nieuwste kinderfilms te zien, voor leeftijden vanaf een jaar of twee. “Onze jongste Vriend Maarten is een jongetje van slechts een paar maanden, zijn enthousiaste ouders nemen hem straks graag mee naar ons filmtheater.”

Op proef

 

Wie nu Vriend wordt en dat nog niet eerder is geweest, betaalt slechts 5 euro. Normaal is dat 15 euro per jaar. Vrienden ontvangen elke maand als eerste thuis het filmprogramma. Bovendien krijgen zij 2 euro korting op de entree van elke film.

 

Ook Vriend worden van Filmtheater Fraterhuis? Maak dan voor 31 augustus 5 euro over op rekening 2562960 van het Fraterhuis, onder vermelding van ‘Vriendenpas op proef’, uw naam en adres. Je krijgt de Vriendenpas binnen twee weken thuisgestuurd. Daarmee kun je tot 1 januari 2014 met korting naar de film.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Graag zou ik samen met mijn man gebruik willen maken om ons te willen geven als vrienden van het fraterhuis. Ons adres is vliegenstein 11. 8051 vd te hattem


    ⚠️ Meld

Reageer