Brandweer fietst voor Brandwondenstichting

Zwolle – Op zaterdag 28 september fietst de Zwolse brandweer de derde Zwolse editie van de fietstocht voor de Brandwondenstichting. Met z’n allen op de pedalen voor het goede doel.

Aangezien de brandweercorpsen in de regio vanaf 1 januari 2014 samen één Brandweer IJsselland zijn, organiseren we de tocht dit jaar regiobreed. Samen werken en samen fietsen is een mooi moment om nieuwe collega’s te ontmoeten. Uiteraard zijn andere collega’s en fietsliefhebbers ook van harte welkom. Fiets je ook mee? De 80 km tocht start om 9.00 uur, de 50 km tocht start om 10.00 uur. Beide eindigen rond 14.30 uur. Deelnemers aan de tocht ontvangen onderweg eten en drinken en de bezemwagen rijdt mee. De start/finish is de brandweerkazerne aan de Marsweg 39 te Zwolle.

Meedoen?

Wil je meedoen? Meld je dan per mail aan. Via www.brandweerzwolle.nl en via onzeFacebookpagina kun je de laatste informatie vinden. De fietsende deelnemers betalen €7,50 inschrijfgeld.

Aanvullende sponsoring ten behoeve van de Brandwondenstichting en de Strijd tegen littekens is natuurlijk altijd welkom. Iedere deelnemer bepaalt zelf of hij of zij hierop actie onderneemt.

Artikel delen:

Reageer