Werkzaamheden aan spoor Zwolle-Deventer

In opdracht van ProRail vernieuwen aannemers Strukton Railinfra en BAM Rail het spoor in de gemeenten Zwolle, Olst-Wijhe en Deventer. De werkzaamheden starten op zondag 15 juli en duren tot vrijdag 14 september.

Het spoor en het ballastbed zullen worden vernieuwd. Onvermijdelijk is dat hierdoor spoorwegovergangen tijdelijk moeten worden afgesloten. Afsluitingen zullen vroegtijdig op de provinciale wegen N337 en N348 worden aangegeven. Vanaf zaterdag 11 augustus tot en met maandag 27 augustus wordt dag en nacht gewerkt aan het spoor tussen de Windesheimerweg (gemeente Zwolle) en het spooremplacement van Deventer. In deze periode van zestien dagen rijden geen treinen maar snel- en stopbussen tussen Zwolle en Deventer.

ProRail heeft in nauw overleg met NS voor deze vakantieperiode gekozen, omdat er dan minder treinreizigers zijn. Vanaf twee weken voor aanvang van de werkzaamheden kan men voor gedetailleerde informatie over de inzet van bussen terecht op www.ns.nl, Teletekstpagina 754 (enkele dagen van tevoren) of telefoonnummer 0900-1475 (€ 0.35 p.m.).

Vragen of klachten over de werkzaamheden? Voor vragen of klachten over de werkzaamheden kan men contact opnemen met het team publiekscontacten van ProRail, afdeling Communicatie via telefoonnummer (030) 235 6266 of per e-mail naar publiekscontacten@prorail.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Bussen in plaats van treinen van zaterdag 11 t/m zondag 26 augustus. Op maandag 27 augustus kan iedereen dus weer fijn met de trein!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.