Geen glasvezel voor woonwagenkamp

Zwolle – Het woonwagenkamp aan de Cascadestraat tussen Frankhuis en Stadshagen krijgt definitief geen glasvezel. 

Het aantal minimale deelnemers van het woonwagen kamp moest volgens een bewoonster tenminste acht zijn, wat van de 17 wagens bijna 50% is. Dit aantal werd niet gehaald. De bewoners die wel graag een glasvezelaansluiting willen begrijpen er niets van, en snappen niet dat dit kleine aantal woonwagens niet bij de totale telling van Stadshagen meegenomen is. “Het verdeelstation van het glasvezel staat direct achter het kamp, de glasvezel zal om het kamp heen moeten liggen om bij de woningen van Stadshagen te komen.” Aldus één van de bewoners die teleurgesteld zijn over het besluit.

Artikel delen:
Reacties 31
 1. wat een stel achterlijken bij dat glasvezel bedrijf!!

  ze mogen niet discrimineren en moeten gewoon bij hun ook de 30%
  regel toepassen!>:(


  ⚠️ Meld

 2. de woonwagen bewoners worden weer onder het mom van een of ander verzonnen regel gediscrimineerd en achtergesteld bij andere burgers van Zwolle.gemeente Zwolle ik snap niet dat dit bedrijf zijn eigen regels kan maken voor woonwagen bewoners en dat dit word geaccepteerd binnen het bestuur van zwolle .


  ⚠️ Meld

 3. Dat glasvezel bedrijf is een commercieel bedrijf en mag zelf zijn beslissingen maken. De bewoners zouden natuurlijk ook zelf de aanleg van een kabel kunnen betalen of gewoon lekker ADSL nemen.
  In Dieze hebben we ook geen glasvezel, dus waarom de cascadestraat wel?


  ⚠️ Meld

 4. Iedereen die dat wil zal er uiteindelijk voor betalen. Waarom zouden de woonwagens het gratis moeten krijgen? Ze verdienen genoeg.


  ⚠️ Meld

 5. Is glasvezel wel glasvezel tot in je huis.Volgens mij niet.Heb eens op mijn postcode gekeken of ik glasvezel kon krijgen in zuid en dat kan nog niet.Een oudere buurman had in dezelfde straat als mij ook bij kpn digitale pakket en had steeds problemen.De monteur is geweest en zei dat hij het al gezien had hij ging hem overzetten op glasvezel ik woon in dezelfde straat 50 meter van hem af en hier kan het niet.Volgens mij houden ze de mensen gewoon voor het lapje de oude buurman is 83 jaar en heeft er verder geen verstand van dus die geloofd het maar


  ⚠️ Meld

 6. Het gaat er in dit geval echter over dat men bij elke plek wel een kastje zal monteren. Indien in een straat minder dan 50% wil deelnemen, doen ze dat niet.

  Mooi dat men zo dicht bij de leiding woont, maar de leiding loopt ook dicht langs andere straten, waar het zelfde voor geldt. Minder dan 50% deelname is helaas pindakaas.  ⚠️ Meld

 7. Het blijft een commerciële club, die glasvezel aanbiedt. En als aanleggen te duur voor hen wordt, doen ze het gewoon niet. Ze zijn het niet verplicht, evenals de gemeente. De gemeente staat hier buiten, maar geeft wel (graaf)vergunning af. Volgens mij is het gewoon een kwestie van tijd voordat iedereen glasvezel krijgt.


  ⚠️ Meld

 8. Och guttegut, de woonwagenbewoners voelen zich weer ‘gediscrimineerd’. Jarenlang stelen, bedriefen, asociaal gedrag en als er dan eens een keer iets niet zo gaat als ze willen zijn ze op hun ongewassen tenen getrapt. Stelletje zielepietjes in hun prutshutten op wielen. >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 9. Ach gossie, die zielige gediscrimineerde woonwagenbewoners weer?
  Nu willen de bewoners van de Cascadestraat ineens wel met de pers praten?
  Ik kan me nog herinneren dat tijdens die recente wapen/drugsinval de pers bekogeld werd met stenen en ze werd bedreigd met de dood.
  Toen hadden de bewoners ook niks gedaan trouwens, dat was ook pure discriminatie.
  IQ is daar blijkbaar niet hoger dan de schoenmaat…


  ⚠️ Meld

 10. @Gerwin.

  Toch wel een beetje een zielige post van u op dit forum.
  Wat u schrijft ,is toch helemaal niet aan de orde.

  Bedroefend niveau,ook omdat u zeer beledigend te werk gaat.

  Zou toch graag de admin van dit forum willen verzoeken om uw bericht te verwijderen.

  Elke bevolkingsgroep zitten rotte appels tussen,dus ook bij de woonwagen bewoners.

  Maar goed ,hhet gaat over glasvezel,en het eindigt weer op dit verhaal.

  Gerwin u bent echt een hopeloos gevel.

  Duco.


  ⚠️ Meld

 11. @enikdan ik kan mij ook een tijd herinneren dat een harde schijf van 40MB heel groot was. En dat 4MB geheugen meer dan genoeg was. Dat was ruim 20 jaar terug.

  Technologie groeit. Groeit snel. Nu kun je misschien 2 mp3’s per seconden binnenhalen, maar wat nou als men Full HD films in 3600×2000 wil streamen? Nee, dat gebeurt nu nog niet, maar wel ruim voor de houdbaarheidsdatum van glasvezel.

  Ene Bill Gates heeft ooit gezegd dat 640KB intern geheugen voor altijd genoeg zou zijn. IBM heeft geroepen dat er op de wereld genoeg vraag zal zijn voor hooguit 20 computers.

  Ik zou heel voorzichtig zijn met de uitspraak ‘snel genoeg’ in de computerwereld 😉


  ⚠️ Meld

 12. Interesseert me geen biet wie daar wonen, of ze crimineel zijn en wat ze er met hun glasvezel doen. Totaal off-topic. @ admin; kan daar wat strenger op worden toegezien?

  Of glasvezel nuttig is lijkt mij ook off-topic, maar vooruit het heeft er zijdelings nog wel wat mee te maken.

  De straat hoort kennelijk niet bij Stadshagen (?) en als ik het goed begrijp, geldt er een norm van 30% voor een hele wijk voordat de glasvezelboer met een hele wijk begint. En hij is kennelijk van mening dat uitbreiding met deze kleine net erbuiten gelegen straat pas rendabel is bij 8 abonnees. Helaas dan voor die 1 tot 7 gezinnen. Gewoon nuchtere zakelijkheid. Tenzij, dan wordt het interessant, er een andere straat is buiten Stadshagen die wordt aangesloten met een lager aantal deelnemers. Dan zou het dubieus zijn.


  ⚠️ Meld

 13. Wie wel of niet “glasvezel” krijgt is blijkbaar heel onduidelijk.
  Ik zit me trouwens wel af te vragen wat “glasvezel” is,
  net zoiets als asbest misschien?  ⚠️ Meld

Reageer