Meten is Weten in Zwolle

Zwolle – Icare Ledenvereniging organiseert maandagmiddag 19 augustus van 13.00-16.00 uur voor leden de gezondheidscheck ‘Meten is Weten’. Deze vindt plaats in de thuiszorgwinkel Icare | Medipoint, Diezerkade 15b in Zwolle.

Tijdens deze middag kunnen leden hun gezondheid laten checken op de gezondheidszuil. In enkele minuten worden gewicht, BMI, vetpercentage (tot 70 jaar), bloeddruk en hartslag getest. Deelnemers worden bij de test begeleid door een medewerker van de Ledenvereniging. Zij heeft geen medische achtergrond, maar verwijst mensen indien nodig door naar een arts.


Deelname is gratis en alleen voor leden van Icare Ledenvereniging. Aanmelden is niet nodig. Meten is Weten vindt plaats op maandag 19 augustus van 13.00-16.00 uur in de thuiszorgwinkel van Icare | Medipoint in Zwolle, Diezerkade 15b. Kijk voor meer informatie ook op www.ledenvereniging.nl of bel 0900 41 42 434 (€ 0,10 p.m.)

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mooi, ik moet werken. Net als een groot gedeelte van de beroepsbevolking. Hoop niet dat de cijfers als representatief worden gezien.


    ⚠️ Meld

Reageer