Start Isala Behandelcentrum op 19 augustus

Zwolle – Op maandag 19 augustus opent het nieuwe Behandelcentrum haar deuren op Isala Weezenlanden. In het Behandelcentrum worden patiënten geholpen voor planbare ingrepen met een korte verblijfsduur en korte wachttijden. Denk aan ingrepen als staaroperaties, amandelen knippen, handoperaties of kniekijkoperaties. Ook voor onverzekerde zorg zoals cosmetische ingrepen kunnen patiënten in het Behandelcentrum terecht. Patiënten hebben een doorverwijzing nodig van de polikliniek. Het Behandelcentrum bundelt specifieke kennis. Hierdoor kunnen specialisten en verpleegkundigen alle aandacht geven aan patiënten en zorgen voor een snelle en voorspoedige behandeling. Meer informatie op: www.isala.nl/behandelcentrum.

Tot het vierde kwartaal van 2014 blijft Isala Weezenlanden geopend. Patiënten vinden hier tijdelijk het nieuwe Behandelcentrum, Tandheelkunde in bijzondere gevallen, Pijncentrum, Psychiatrie, Hoteldialyse, Keel-, neus- en oorheelkunde, Oogheelkunde en Plastische chirurgie. In het vierde kwartaal van 2014 verhuizen deze afdelingen naar de Dokter van Heesweg. Op de locatie waar nu nog het oude Sophia ziekenhuis staat, wordt namelijk een groot parkeerterrein gerealiseerd én een nieuwe voorziening voor het Behandelcentrum. De overige afdelingen verhuizen dan ook naar het nieuwe ziekenhuis.


Ook op Isala Weezenlanden melden patiënten zich vanaf 5 augustus 2013 altijd aan met een identiteitsbewijs. Bij het Behandelcentrum en overige poliklinieken melden patiënten zich aan bij de balie van de desbetreffende polikliniek, behalve bij de polikliniek Keel,- neus- en oorheelkunde. Daar melden patiënten zich aan bij de aanmeldzuil. Patiënten komen het Behandelcentrum binnen via de voormalige ingang van de poliklinieken. Zij kunnen bezoek ontvangen tijdens de bezoekuren. Het bezoekersrestaurant is geopend en er is een cadeauwinkeltje. Parkeren is mogelijk op de bestaande parkeerplaatsen van Isala Weezenlanden.

Artikel delen:

Reageer