Diederik Boer drie jaar langer bij PEC Zwolle

Zwolle – Diederik Boer heeft een nieuw contract getekend bij PEC Zwolle. De 32-jarige doelman, die een verbintenis had tot het einde van dit seizoen, heeft zich tot juli 2016 aan de Zwolse club verbonden, met daarbij een optie voor een extra seizoen. 
 
05-07-2013_pec_zwolle_fotopersdag-spelers_en_staf_11.jpg
 
Boer is blij met zijn contractverlening: ,,PEC Zwolle is een club die op alle fronten in de lift zit. Het IJsseldelta stadion is vaak uitverkocht en het team speelt aanvallend voetbal. Daarnaast zie ik een groot aantal clubs in de Eredivisie ook niet meer als een stap omhoog. De komende jaren wil ik deel uit blijven maken van deze club." Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de verlengde verbintenis: ,,Diederik heeft de afgelopen seizoenen laten zien dat hij voor ons een betrouwbare doelman is. Met zijn kwaliteit en ervaring is hij een meerwaarde voor het team. Ik ben dan ook enthousiast dat hij zich opnieuw voor een langere tijd aan PEC Zwolle wil verbinden."
Artikel delen:
Reacties 8
 1. Voorzitter Visser op Twitter:

  Met dank aan o.m. Spelerinvesteringsfonds #PECZwolle is Boer 1e vanuit huidige selectie waarbij contract is open gebroken tgv Club & speler!

  Ik ben eigenlijk ZEER verbaasd. Ik dacht dat we van dat fonds extra goede maar vooral nieuwe spelers gingen halen. Dit was toch niet de bedoeling???


  Maak melding

 2. Ben bang dat dit wel ten koste zal gaan van die talentvolle derde keeper die laatst tegen Werder een half uur de meest katachtige reddingen verrichte.  Maak melding

 3. Vakkie 19 niet lopen opletten? Dit geld wordt ook gebruikt voor verlenging, opwaardering en ter afkoop van allerlei rare/jupiler league clausules in contracten van spelers die de eredivisie aan blijken te kunnen.

  Ook zijn zo Koenders & Aafjes afgekocht.


  Maak melding

 4. Vakkie19, daar staat toch duidelijk het volgende:

  Voornaamste doel is echter het verbeteren van de kwaliteit van de hoofdselectie van PEC Zwolle, als ook het verbeteren ten gunste van de voorwaarden van de afgesloten speler-contracten (looptijden, geen beperking in opbrengsten, enzovoort

  ‘Het verbeteren van contracten’, is dit met Boer een schoolvoorbeeld van. Hoop dat er nog een paar volgen, achenteh, lachman, enzonogwat, Elrey moet mar weer eens een actueel overzicht plaatsen met ‘wie, tot wanneer’.
  Groeten uit vakkie 18.


  Maak melding

Reageer