Rectificatie: Toch glasvezel woonwagens

Zwolle – Het op woensdag 7 augustus geplaatste bericht over het woonwagenkamp dat geen glasvezel zou krijgen bevat onjuiste informatie. Het bericht gaf aan dat de bewoners teleurgesteld waren dat er geen glasvezel aangelegd zou worden. Dit bericht is geplaatst zonder dat Reggefiber gevraagd is of dit daadwerkelijk klopte.

Een woordvoerder van Reggefiber betreurde de plaatsing van het bericht, om dat het woonwagenkamp juist wél glasvezel krijgt. Blijkbaar hebben de bewoners op basis van onjuiste informatie geconcludeerd dat er geen glasvezel bij hen op het kamp zou komen. De woordvoerder laat weten dat er binnen enkele weken zal worden gestart met de aanleg van de infra, om alle woonwagens te voorzien van glasvezel. Hierover ontvangen de bewoners van het kamp binnenkort een brief. Deze brief zal voor de teleurgestelde bewoners een zeer welkome verrassing zijn, aangezien daaruit blijkt dat ze toch binnenkort kunnen genieten van de vele voordelen van glasvezel. Reggefiber hoopt voor het einde van het jaar zowel het woonwagenkamp, als ook Frankhuis en de woonboten te kunnen voorzien van een glasvezel aansluiting.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Mooi… nu nog de rest van Stadshagen. Schoonhorst staat zo te zien niet o de nominatie om glasvezel te krijgen. In sommige dorpen van de biblebelt, waar geen televisie in de kamer mag staan van de kerk, is inmiddels glasvezel aangelegd. Nu nog de modernste wijk van Zwolle…


    Maak melding

  2. dit bericht is gericht aan alle mensen die de woonwagen bewoners in het eerste artikel de voordelen van glasvezel misgunden. Diegenen die laatst lachen lachen het hardst.;D;D;D;D;D;D;D.


    Maak melding

Reageer