Fietstocht voor ondernemers

Zwolle – Op zondag 25 augustus wordt de business route Zwolle-Kampen-Zwolle verreden. De Hanzesteden Zwolle en Kampen zijn het decor van de tocht die de deelnemers dwars door de IJsseldelta voert. De fietstocht dient een opmaat te zijn voor sportief ondernemen in de regio waarbij verbinden centraal staat.

De fietstocht is een gezamenlijk initiatief van Zonnegilde uit Kampen en DjopzZ uit Zwolle. Twee verschillende ondernemingen uit twee verschillende steden die op deze wijze de regionale functie willen versterken en de verbindende factor willen zijn voor ondernemingen uit de regio Zwolle-Kampen. Directeuren, managers en ondernemers worden uitgenodigd om hun racefiets of mountainbike te pakken en deel te nemen aan de 70 kilometer lange tocht.

“Een mooie manier om na de vakantie in een ongedwongen sfeer plannen te maken voor de toekomst” aldus Huiskamp van Zonnegilde. Om half 10 zal het startsein worden gegeven bij het kantoor van DjopzZ, locatie Landstede sportcentrum. Via de oostzijde van de IJssel zal er richting Kampen worden gekoerst waar er voor de deelnemers een lunch klaar staat in het kantoor van Zonnegilde.

Via de westzijde van de IJssel wordt er naar de finish gereden in Zwolle. “In het Landstede sportcentrum kunnen we na afloop onder het genot van een hapje en drankje terug kijken op een geslaagde dag” zegt Van Lenthe van DjopzZ. Middels het initiatief hopen de organisatoren bedrijven en ondernemers aan elkaar voor te stellen zodat de verbinding tussen de Hanzesteden Zwolle en Kampen wordt uitgebreid en versterkt. Inschrijven kan via de website zwolle-kampen-zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer