Inbrekers op heterdaad aangehouden

Zondagavond 15 juli omstreeks 18.00 uur werd bij de politie gemeld dat er werd ingebroken in de huisartsenpost aan de Turfmarkt. Ter plaatse werden buiten voor het pand twee mannen aangetroffen. Ze vertelden dat ze enkele computers hadden gevonden en deze naar de politie wilden brengen.

In de fietstassen van een van de mannen werd een TFT-computerscherm aangetroffen en een systeemkast en andere toebehoren. De beide mannen werden aangehouden. Uit nader onderzoek bleek dat er een raam was ingegooid met een baksteen. Tevens hing er een kabel buiten het kozijn. De eigenaar van pand wist niet precies wat er weg was en komt maandag aangifte doen. De twee mannen, 32 en 51 jaar uit Zwolle, werden overgebracht naar het bureau en voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ben blij dat er nader onderzoek nodig is, want het is natuurlijk helemaal niet duidelijk wat hier aan de hand is. :- :-
    Stuur ze naar huis met een dagvaarding en laat ze er voor zitten.Waarom de cellen weer volgooien met zaken die zo klaar als een kontje zijn?


    ⚠️ Meld

Reageer