Vrouw mishandelt politie aan Jufferenwal

Zwolle – De politie heeft op zondagmorgen vroeg rond 02.30 uur twee personen aangehouden op verdenking van mishandeling. Dit vond plaats op de Jufferenwal in Zwolle.

Rond 02.30 uur kregen de twee (een jongen van 18 jaar uit Hoogeveen en een vrouw van 41 jaar uit Hollandscheveld) ruzie met een 48-jarige medewerker van een horecagelegenheid. Daarop zou het slachtoffer direct een aantal keer zijn geslagen door de twee. De politie was in de buurt en greep direct in. Eén van de politie-ambtenaren kreeg daarop de nodige schoppen en klappen van de vrouw, die bovendien de nodige beledigingen uitte. Beiden werden niettemin overgebracht naar het politiebureau.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Nou ik ben zelf tijdens een aanhouding hier in zwolle mishandelt terwijl ik gewoon mee werkte reed ene motormuis op mij in terwijl ik tegen de muur stond hierbij schreeuwDe hij dat hij me harstike dood zou rijden tot 2 keer toe uit eindelijk moest ik opzij springen anders was ik harstikke ‘dood gereden’ hij sprong van zijn motor en begon direct met nog een agent op me in teslaan hiervan heb ik blijvend letsel terwijl ik gewoon mee werkte heb ik nu een knie breuk liteteken onder me oog gekneuste neus scheve tand gescheurde oorlel en gekneusde ribben en er word niks mee gedaan en als een agent klappen vangt dan moeten er maar snel getuigens zich melden maar als zij het zelf doen dan kan en mag het allemaal wel weer gaat tever hier


    ⚠️ Meld

  2. Japser, het ligt niet voor de hand, maar hier gebeuren ook wel rare dingen bij de politie. Verhaal van baba is wel iets teveel Rodney King om waarschijnlijk te zijn.


    ⚠️ Meld

Reageer