Stepteam Zwolle succesvol in Almkerk

Zwolle – De stepwedstrijd van zaterdag 10 augustus bracht 51 renners uit heel Nederland bij elkaar in het Brabantse Almkerk. In de strijd om de Kickbike Cup reden junioren, senioren, masters en veteranen 1 uur plus 1 ronde op een lastig parcours in het centrum van Almkerk. De cadetten mochten hun krachten 3 kwartier plus 1 ronde beproeven en de pupillen bereikten de finish na een half uur plus 1 ronde.

p8100246.jpg
Foto: Bernd Steenbergen 

 

Het weer was prima: zon, niet te warm en weinig wind. Daarom werden er goede tijden neergezet. Snelste man was Peter Groeneveld van Stepteam Twente, met een gemiddelde snelheid van maar liefst 27,8 km per uur! Het werd een prima dag voor Stepteam Zwolle. Bij de senioren werden Martijn Tiemens, Machiel Steenbergen, Jonathan Steenbergen en Jeroen Houdé resp. 2, 3, 4 en 5.


Bij de dames was Wenda Zuiddam uit Rotterdam de snelste. Nummer 2 bij de junioren werd Judith Steenbergen. Het team van Zwolle ging dus met heel wat bekers naar huis. De volgende wedstrijd om de Kickbike Cup is op 29 augustus in Ede. Stepteam Zwolle is daarvoor al weer flink in training. Op de foto: het treintje van Zwolle: Martijn Tiemens (1), Jonathan Steenbergen (4), Machiel Steenbergen (5).

Artikel delen:

Reageer