Familiedag op Zwolse zomerkermis

Zwolle – Op de Zwolse zomerkermis is het woensdag 14 augustus familiedag. Op deze speciale dag voor gezinnen is er, naast alle leuke en spannende attracties, van alles te zien en te doen voor kinderen. Ze kunnen bijvoorbeeld een balletje trappen met de spelers van PEC Zwolle of op de foto met Bert en Ernie.

09-08-2013_opening_zwolse_zomerkermis_met_vuurwerk_06.jpg 

Om 15.00 zijn Jesper Drost en Bart van Hintum, van PEC Zwolle, aanwezig op de Grote Markt (bij de attractie Turbine). Kinderen kunnen één van de 500 voetballen veroveren die de spelers het publiek in trappen. Ook kunnen zij met hen op de foto of om een handtekening vragen. En de kinderen kunnen zelfs een balletje met hen trappen! De spelers zijn aanwezig tot 16.00 uur. Tussen 13.00 en 17.00 uur staat er daarnaast een stand van PEC Zwolle on Tour, waar voetballiefhebbers attributen van PEC Zwolle kunnen kopen. Ook Bert en Ernie, het bekende poppenduo uit de kinderserie Sesamstraat, komen naar de Zwolse Zomerkermis. Kinderen kunnen hen een handje schudden en natuurlijk met hen op de foto. Ook kunnen kinderen zich laten schminken op het kermisterrein. Omgetoverd tot vlinder, prinses of gevaarlijke tijger kunnen zij vervolgens genieten van alle leuke attracties op de kermis. Kinderen kunnen een mooie ballon ophalen. Een ballonartiest maakt op de zomerkermis namelijk de meest prachtige dingen met ballonnen. En hij geeft ze ook nog gratis weg.

Ook op familiedag is Wally, de bekende stripfiguur uit de ‘Waar is Wally?!’ zoekboeken, weer aanwezig. Tussen 13.00 en 14.00 kunnen kinderen en hun ouders naar hem op zoek. Als zij hem gevonden hebben, kunnen zij met hem op de foto. Wanneer ze deze foto posten op Facebook en de Zwolse zomerkermis hierin taggen, maken ze kans op een mooie prijs. Meer informatie staat op: www.facebook.com/ZwolseZomerkermis.

Nog tot en met zondag 18 augustus 23.00 uur kunnen jong en oud genieten van de vele spannende en nostalgische attracties op de Zwolse zomerkermis. Tijdens de kermis zijn er een aantal bijzondere dagen, zoals familiedag. Later deze week, op vrijdag 16 augustus, vindt nog het Stratenfestival plaats, met podia met livemuziek door de hele binnenstad.

Artikel delen:

Reageer