Fiets mee met de brandweer voor het goede doel!

Zwolle – Op zaterdag 28 september fietst de Zwolse brandweer de derde Zwolse editie van de fietstocht voor de Brandwondenstichting. Met z’n allen 80 of 50 kilometer op de pedalen voor het goede doel.

Aangezien de regionale korpsen vanaf 1 januari 2014 samen één Brandweer IJsselland zijn, organiseert de brandweer tocht dit jaar regiobreed. Niet alleen (nieuwe)brandweercollega’s zijn welkom ook andere fietsliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om mee te fietsen.

De 80 km tocht start om 9.00 uur, de 50 km tocht start om 10.00 uur. Beide eindigen rond 14.30 uur. Deelnemers aan de tocht ontvangen onderweg eten en drinken en de bezemwagen rijdt mee. De start/finish is de brandweerkazerne aan de Marsweg 39 te Zwolle.

Mensen die mee willen fietsen kunnen zich per mail brandweerfietst@zwolle.nl aanmelden. Via www.brandweerzwolle.nl en via www.facebook.com/brandweerfietst is de laatste informatie te vinden. De fietsende deelnemers betalen €7,50 inschrijfgeld.

Aanvullende sponsoring ten behoeve van de Brandwondenstichting en de Strijd tegen littekens is natuurlijk altijd welkom. Iedere deelnemer bepaalt zelf of hij of zij hierop actie onderneemt.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Beste Sporters,
  Wil graag meedoen Aan de
  Fietstocht op 28,sept,laten we hopen op Goed,weer!

  Mijn Adres is,
  Palestrinalaan 1125
  8031 vj Zwolle,


  ⚠️ Meld

Reageer