Geen condoleanceregister voor Friso in Zwolle

Zwolle – De gemeente Zwolle heeft geen condoleanceregister ingericht in het stadhuis of het stadskantoor vanwege het overlijden van Prins Friso.

Omdat de prins geen lid van het Koninklijk Huis meer was, geldt er geen officieel protocol voor de condoleance. Inwoners die hun medeleven willen overbrengen aan de koninklijke familie kunnen terecht op www.koninklijkhuis.nl . Daar is een digitaal condoleanceregister ingericht.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Stom. Hij is wel de zoon van dus familie. Ik vind dat familie er zowiezo bij horen. Hij is niet aangetrouwd. Bovendien heeft hij afstand gedaan van de troon. Maar is hij nog wel lid van de familie.


  ⚠️ Meld

 2. Prima geregeld dus. Inderdaad sinds zijn huwelijk met Mabel geen lid van het Koninklijk Huis, hij is geen Prins der Nederlanden meer dus waarom zou dit zo veel meer aandacht moeten krijgen dan welk ander Nederlands burger dan ook?

  Ik moet het kwijt.. Ik heb totaal niets met het koningshuis, maar ik vraag me af waar die hele lijdensweg voor nodig is geweest.. De beste man had infeite niet meer gereanimeerd moeten worden. Hoe dan ook had hij geen leven meer gehad. Nu is hij vooral beroemd om zijn 1,5 jaar coma..

  Had de beste man toch laten sterven met al zijn waardigheid. 1,5 jaar gesleep met een lichaam is in mijn ogen een gebrek aan respect voor de persoon Friso.

  Hopelijk heeft hij nu de rust gevonden.


  ⚠️ Meld

Reageer