Inbrekers aangehouden op van Karnebeekstraat

Zwolle – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 13 augustus op de van Karnebeekstraat in Zwolle twee Zwollenaren aangehouden op verdenking van inbraak.

politie_logo_4.jpg 

Een oplettende buurtbewoner had rond 15.30 uur de politie gealarmeerd nadat twee mannen zich verdacht gedroegen in de buurt van een woning aan de Henriëtte Roland Holststraat. Bij de woning bleek te zijn ingebroken. Een burgernetactie werd gestart waarin het signalement van het duo onder de aandacht werd gebracht. Aan de hand van binnengekomen tips en verder onderzoek werd de identiteit van het tweetal achterhaald. Surveillerende agenten zagen ’s nachts rond 02.15 uur het tweetal, van 19 en 22 jaar uit Zwolle, in een auto over de Karnebeekstraat rijden waarop zij zijn staande gehouden. Beiden zijn vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Haha, Stadhouderlaan/provincieroute was een melding gedaan over gespuis wat bezig zou zijn in de nacht bij een woning, waarna de politie rap arriveerde met honden e.d.


    ⚠️ Meld

Reageer