Nieuwe Woody Allen naar Fraterhuis

Zwolle – Regisseur Woody Allen maakte met ‘Blue Jasmine’ weer een komisch drama zoals we van hem kennen. Met een optimistische toon en met een sterke cast. Op donderdag 22 augustus beleeft de film de première bij Filmtheater Fraterhuis in Zwolle.

 

Jasmine (Cate Blanchett) is de stijlbewuste vrouw van de rijke zakenman Hal (Alec Baldwin). In haar New Yorkse optrekje heeft zij alles wat haar hartje maar begeert. Wanneer aan het licht komt dat Hal er duistere zaakjes op na houdt, ontstaat er een groot schandaal rondom het echtpaar en raakt het in één klap al zijn luxe en aanzien kwijt. Jasmine wordt gedwongen tot een teruggetrokken bestaan in San Francisco bij haar nuchtere zus Ginger (Sally Hawkins). Zij tracht Jasmines verknipte zelfbeeld wat bij te stellen door haar te stimuleren zelfstandig op zoek te gaan naar persoonlijk geluk en succes. Dit blijkt een ambitieuze onderneming, die het uiterste vergt van de zussen. Deze nieuwe film van Woody Allen laat zien hoe een persoonlijke crisis ook het begin van iets nieuws kan zijn. De film is vanaf 22 augustus tot in september dagelijks te zien bij Filmtheater Fraterhuis in Zwolle.

Het is verstandig vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Beeldbepalend

Met ruim 65.0000 bezoekers per jaar, twee filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. IK neem aan, dat je bij 65000 bezoekers, geen subsidie meer krijgt van de gemeente en provincie, volgens mij zou bij zo,n aantal Pathe in Zwolle zijn handen dicht knijpen.


    ⚠️ Meld

Reageer