Overval Forelkolk in ‘Onder de Loep’

Zwolle – Onderstaand een Zwolse zaak die donderdagavond 15 augustus behandeld wordt in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur. Naderhand worden deze item ook los geplaatst op ons youtubekanaal: www.youtube.com/onderdeloep en verspreiden we ze o.a. via Twitter en politie.nl.

Naast de verdachte van de overval op cafetaria Scheller Snack op zondag 11 augustus aan de Forelkolk is de politie ook op zoek naar een belangrijke getuige die tijdens de overval in de zaak aanwezig was. We tonen onder andere in de uitzending goederen die in de omgeving van de cafetaria zijn aangetroffen en mogelijk door de overvaller zijn gebruikt.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Als dader zijnde … kan je je nu beter aangeven, bij de Politie ! Zodra de duidelijke beelden op t.v. komen, zal je bij een groter publiek bekend worden ! (Iets waar je nu misschien geen rekening mee houd, is … dat deze opnames, je je hele leven zullen blijven achtervolgen ! Ook nadat je veroordeeld bent voor deze zaak, zal deze opname … blijven circuleren, onder mensen … die je daar later, nog eens … graag mee willen dwars zitten !)


    ⚠️ Meld

  2. Ja ! Politie van Zwolle … Als jullie de beelden niet willen tonen, die er wel moeten zijn … zal je zo’n dader nooit pakken ! (of praten we hier over twee daders ? want als je aanwezig was in de overvallen zaak, en er niet meer bent, als de politie verschijnd … ben je in mijn ogen, medeplichtige … of je hebt nog wat open staan bij Justitie !)


    ⚠️ Meld

Reageer