20 jarige snelheidsduivel raakt rijbewijs kwijt

Zwolle – Dinsdagavond 13 augustus raakte een 20-jarige Zwollenaar zijn rijbewijs kwijt nadat hij te hard had gereden.

politie_logo_4.jpg 

Agenten zagen de Zwollenaar om 21.30 uur op de Marsweg in Zwolle met zeer hoge snelheid rijden. Er werden snelheden van 108 km/u gemeten, waar een maximum snelheid van 50 km/u is toegestaan. Ook zagen de agenten dat de automobilist vijf auto’s inhaalde en hierbij over de doorgetrokken streep reed. De automobilist werd staande gehouden, waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd. Ook wordt de Zwollenaar voorgedragen voor de cursus Educatieve Maatregel Gedrag.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Onze hersenen zijn nog niet helemaal volgroeid en nog belangrijker: de hormonen gieren nog in het rond. Allemaal externe factoren die je niet zo snel onder controle hebt. De meeste ongelukken gebeuren percentueel gezien met jonge mensen van 18 tot 25 jaar.


  ⚠️ Meld

 2. Zou dat te maken hebben met dat je hersenen zich blijven ontwikkelen tot je 25e jaar wat betreft je daden overzien? Want dan pleit dat wel voor later mensen hun rijbewijs laten halen, ja!


  ⚠️ Meld

 3. Goeie actie! Niet meer teruggeven ook. Moet de politie vaker doen ipv nutteloze bonnen schrijven voor een paar kilometer te hard rijden. o wacht, dat is de no1 bron van inkomsten van de staat.


  ⚠️ Meld

 4. Bewust weten ze zich wel te gedragen om een rijbewijs te halen en daarna hoela? Alle regels negeren!
  Hij kan beter naar een circuit gaan en daar een coureurs opleiding volgen; hij is nu zo bij zo al aardig op weg! >:(


  ⚠️ Meld

 5. Pak al die oudjes en zondags rijders maar hun rijbewijs af
  door dat soort lui krijg je deze onzin
  Dit heefd niks met leeftijd te maken  ⚠️ Meld

Reageer