PEC voetballers stelen de show op de kermis

Zwolle – Op de Zwolse zomerkermis is het woensdag 14 augustus familiedag. Op deze speciale dag voor gezinnen was er, naast alle leuke en spannende attracties, van alles te zien en te doen voor kinderen. Ze kunnen bijvoorbeeld een balletje trappen met de spelers van PEC Zwolle of op de foto met Bert en Ernie.

 14-08-2013_handtekeningenj_van_pec_zwolle_spelers_op_zwolse_kermis_02.jpg

Woensdagmiddag waren Jesper Drost en Bart van Hintum, van PEC Zwolle, aanwezig op de Grote Markt. De belangstelling voor de profvoetballers was enorm! Kinderen kunnen één van de 500 voetballen veroveren die de spelers het publiek in trapten. Ook konden zij met hen op de foto of om een handtekening vragen. En de kinderen konden zelfs een balletje met hen trappen! Ook Bert en Ernie, het bekende poppenduo uit de kinderserie Sesamstraat, waren op de Zwolse Zomerkermis te vinden. Kinderen konden met hen een handje schudden en natuurlijk met hen op de foto. Ook konden kinderen zich laten schminken op het kermisterrein. Omgetoverd tot vlinder, prinses of gevaarlijke tijger konden zij vervolgens genieten van alle leuke attracties op de kermis.

14-08-2013_handtekeningenj_van_pec_zwolle_spelers_op_zwolse_kermis_04.jpg

14-08-2013_handtekeningenj_van_pec_zwolle_spelers_op_zwolse_kermis_05.jpg

14-08-2013_handtekeningenj_van_pec_zwolle_spelers_op_zwolse_kermis_01.jpg 

Ook op familiedag was ook Wally, de bekende stripfiguur uit de ‘Waar is Wally?!’ zoekboeken, weer aanwezig. Kinderen en hun ouders konden naar hem op zoek. Als zij hem gevonden hadden, konden zij met hem op de foto.

Nog tot en met zondag 18 augustus 23.00 uur kunnen jong en oud genieten van de vele spannende en nostalgische attracties op de Zwolse zomerkermis. Tijdens de kermis zijn er een aantal bijzondere dagen, zoals familiedag. Later deze week, op vrijdag 16 augustus, vindt nog het Stratenfestival plaats, met podia met livemuziek door de hele binnenstad.

14-08-2013_handtekeningenj_van_pec_zwolle_spelers_op_zwolse_kermis_06.jpg

 14-08-2013_handtekeningenj_van_pec_zwolle_spelers_op_zwolse_kermis_03.jpg 

Artikel delen:
Reacties 8

Reageer