Zomerfeest in het Azaleapark

Zwolle – Woensdagmiddag was het Azaleapark in Assendorp omgetoverd tot een speelparadijs voor kinderen van vier tot twaalf jaar. De Zwolse wijk heeft in tegenstelling tot de weekactiviteten van huttendorpen en jeugdlanden in andere wijken één grote feestmiddag.

14-08-2013_kindermiddag_in_azaliapark_01.jpg 

Er was in het wijkpark een groot klautertoestel, en diverse opblaasbare attracties aanwezig. De kleinere kinderen konden kennis maken met een speelpaleis. Voor kinderen en ouders was er gratis toegang. Er kon verder gesmuld worden van suikerspin. Het feest werd mede mogelijk gemaakt door sponsoren uit de buurt. Het was er gezellig druk en de kinderen vermaakten zich prima. Door het mooie weer werd het Zomerfeest een groot succes!

14-08-2013_kindermiddag_in_azaliapark_03.jpg

14-08-2013_kindermiddag_in_azaliapark_05.jpg 

14-08-2013_kindermiddag_in_azaliapark_02.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

14-08-2013_kindermiddag_in_azaliapark_04.jpg
 
14-08-2013_kindermiddag_in_azaliapark_06.jpg 
Artikel delen:
Reacties 9
 1. Ik heb de hele tijd kinderen horen lachen en plezier maken, volgens mij gaat het daarom! Mooi weer, water, spelen, drinken, eten, lol!! Goed geregeld!


  ⚠️ Meld

 2. @Walter, dit is een week van een middag. Denk dat het Azaleapark niet zi geschikt is voor iets al jeugdland.
  En net zoals @Mobo zegt, het gaat om het plezier van de kinderen hebben, en dat ze zo te zien gehad.


  ⚠️ Meld

 3. Beetje onzin dit Walter. Ik denk dat menig kind op deze middag net zoveel lol heeft gehad als andere kinderen bij een week huttendorp of jeugdland.
  Die kinderen hadden het allemaal stuk voor stuk enorm naar hun zin, en daar gaat het volgens mij om.


  ⚠️ Meld

 4. @Walter; dit is al jaren des Assendorps! En elk jaar weer een groot succes; georganiseerd door het ABC: vrijwilligers uit de buurt van het Azaleapark. Hulde.:D


  ⚠️ Meld

 5. Dank Drama. Met veel plezier hebben we de hele dag keihard gewerkt om ruim 200 kinderen gratis plezier te laten hebben. Volgens mij is het gelukt!


  ⚠️ Meld

Reageer