Enquête over wijkboerderij Stadshagen

Zwolle – Bewoners van Stadshagen kunnen vanaf vandaag een enquête invullen over de nog te bouwen  wijkboerderij Stadshagen. De enquête is tot 31 augustus aanstaande in te vullen op de website van Stadshagen Totaal. De vragen gaan over de wenselijke functies die op de wijkboerderij aan de Oude Wetering moeten komen.

 

De wijkstichting Stadshagen Totaal en de gemeente Zwolle willen de wijkboerderij zoveel mogelijk invullen op basis van de ideeën en wensen van de bewoners. Er zijn wel wat regels en randvoorwaarden, maar daarbinnen is veel mogelijk. Na de succesvolle avond op 4 juli, worden alle  bewoners in Stadshagen gevraagd om hun mening. Daarvoor is een vragenlijst opgesteld. Bewoners in Stadshagen zijn met een huis-aan-huis flyer attent gemaakt op de enquête.

Bijeenkomst 

 

De volgende bijeenkomst is op woensdag 18 september om 19.30 uur in het Cultuurhuis. Tijdens deze bijeenkomst worden de uitkomsten van de enquête gepresenteerd en worden er vervolgstappen gezet voor de toekomstige wijkboerderij. . Bewoners uit Stadshagen, of organisaties die ook mee willen doen, zijn van harte welkom.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik heb de enquete daarnet ingevuld! Als voorwaarde voor wat er tot stand kan worden gebracht acht ik professionele begeleiding een voorwaarde.


    ⚠️ Meld

Reageer