120-jarig Z.A.C. start festiviteiten

Zwolle – Op 1 oktober a.s. bestaat de Zwolsche Athletische Club (Z.A.C.) 120 jaar. Iets waar je niet zo maar aan voorbij kunt gaan, want Z.A.C. is de oudste voetbalvereniging in Zwolle en een van de oudste voetbalverenigingen in ons land.

Bij aanvang van het nieuwe seizoen – op woensdag 7 september a.s. wordt dan ook de start gegeven met een spetterende actie “SCHIJT JE RIJK”. Op 7 september a.s. aan het begin van het voetbalseizoen 2013 / 2014 – gaat  Z.A.C. een koe loslaten op het hoofdveld. Dat hoofdveld zal in vakjes van 1 m2 verdeeld zijn, die u allemaal heeft kunnen kopen. De koe bepaalt de winnaar van de verloting; namelijk de locatie van haar eerste vlaai.

Ook u kunt hiervoor nog een kavel kopen en wel tot 6 september 2013 om 23.59 uur. Dit kan via: schijtjerijkactie@outlook.com.  De kavels kosten € 2,= per m2.

Wat kun je er mee winnen?
De activiteitencommissie Z.A.C.  – organisator van “Schijt je Rijk” –  keert een aantal prachtige geldprijzen uit aan de winnaars van de verloting; namelijk een hoofdschijtprijs en een aantal bijschijtprijzen!

Artikel delen:

Reageer