Lachman en Saymak kunnen bijtekenen

Zwolle – Mede door het spelersinvesteringsfonds kan PEC Zwolle in de toekomst investeren. Verbintenissen van spelers die de komende zomer aflopen worden onder de loep genomen. Voetballers die het vertrouwen van de leiding hebben en talentvolle spelers krijgen een kans op een langer verblijf in Zwolle. Darryl Lachman en Mustafa Saymak zijn de eerste twee spelers die van PEC Zwolle een nieuwe aanbieding hebben ontvangen.

05-07-2013_pec_zwolle_fotopersdag-spelers_en_staf_27.jpg

Mustafa Saymak 

Lachman kan bijtekenen tot medio 2015, met een optie voor nog een jaar. De 23-jarige stabiele verdediger heeft het aanbod in overweging genomen. Saymak kan verlengen tot medio 2016. De 20-jarige middenvelder startte afgelopen zaterdag tegen Heracles Almelo in de basis. "Het ziet er positief uit", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp op de website van Voetbal International. PEC Zwolle heeft onlangs succesvol een spelersinvesteringsfonds in het leven geroepen. Dit heeft maar liefst €1.000.000,- opgebracht. Daarvoor verkoopt de club 20% van toekomstige transferrechten. Door deze kapitaalinjectie is PEC Zwolle per 1 oktober nagenoeg schuldenvrij. Het negatief eigen vermogen vanuit het verleden van een miljoen euro wordt omgebogen naar licht negatief.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Darryl Lachman en Mustafa Saymak zijn de eerste twee spelers die van PEC Zwolle een nieuwe aanbieding hebben ontvangen.

  De eerste was toch Diederik Boer?


  ⚠️ Meld

 2. Wat verdiend een profvoetballer bij PEC tegenwoordig eigenlijk? Ik ben nieuwsgierig, en laat me graag verrassen. Of wordt het verbazen 😉


  ⚠️ Meld

 3. Ik vind dat ze meer verdienen dan ze krijgen.
  Zo krijgen ze nu bijvoorbeeld weer veel te veel negatieve aandacht van mensen die denken dat ze teveel verdienen. Ook verdienen ze meer aandacht op FOX en bij VI op maandagavond bijvoorbeeld.
  Zullen we eens beginnen bij wat jij verdient?  ⚠️ Meld

Reageer