Nat maar gezellig Stratenfestival

Zwolle – Vrijdagavond werd het Stratenfestival getergt door een regenfront. Hierdoor leek het aantal bezoekers minder dan andere jaren, maar kon het nog steeds druk bezocht genoemd worden.

_mg_5926.jpg

De aanwezige bezoekers wapenden zich met een paraplu, of trotseerden de regen om de diverse bands te zien en horen spelen. De gezelligheid werd gelukkig niet door de regen afgenomen. Misschien juist versterkt door het samen onder de paraplu de bands beleven. In de binnenstad waren naast het hoofdpodium op het Ter Pelkwijkpark nog een 24 tal podia ingericht met een zeer gevarieerd muzikaal aanbod. Een lang lint van festivalbezoekers en dansende paraplu’s vormde zich in de loop van de avond door de stad. ‘De Nacht van Zwolle’ is na de zomervakanties ook een feest van ontmoeting. Oude bekenden en klasgenoten van vroeger tegenkomen hoort er dan ook bij. De regenachtige avond werd door het Italiaanse Goldrush als Coldplay Tribute Band op het Ter Pelkwijkpark afgesloten.

_mg_5886.jpg

_mg_5884.jpg

16-08-2013_begin_stratenfestival_02.jpg

Meer foto’s onder lees meer…

16-08-2013_begin_stratenfestival_03.jpg
 
 16-08-2013_begin_stratenfestival_01.jpg 
16-08-2013_begin_stratenfestival_04.jpg
 
16-08-2013_begin_stratenfestival_05.jpg
 
_mg_5875.jpg 
 
_mg_5880.jpg 
 
_mg_5894.jpg
 
_mg_5897.jpg 
 
_mg_5901.jpg 
 
_mg_5909.jpg
 
_mg_5920.jpg 
 
_mg_5935.jpg 
 
Artikel delen:
Reacties 20
 1. Hartstikke jammer dat het zo regende. Het was daarom niet zo bruisend en feestelijk als voorgaande jaren. Verder toch een beregezellige avond.


  Maak melding

 2. Jammer van de regen, maar los daarvan is het festival al jaren niet meer zo bruisend. Een aantal jaren geleden waren alle straten vol met kraampjes, al vanaf de Sassenstraat met een perfecte overgang naar de kermis. Dat is allemaal niet meer. En dat is jammer voor één van de oudste tradities van de stad.


  Maak melding

 3. Nou nou nou Elrey…niet zo lullig doen..normaal heb je ook een realistische kijk op dingen, waarom nu niet…volgens mij vermaak jij je altijd als er maar voldoende drank is ;D


  Maak melding

 4. Dit festival is al jaren een feest geworden voor mensen van buiten Zwolle. Steeds meer stadsgenoten weren juist deze avond de binnenstad vanwege de grote drukte. Dat maakt niet uit, als het maar gezellig is, maar het tegenkomen van bekenden gaat voor mij niet op. Dan zou ik thuis bij ze moeten aanbellen 🙂


  Maak melding

 5. Voor mij had het gister bij het proeflokaal een lekker hoog reunie-gehalte vol vakantieverhalen en pret. En dankzij de regen bleef het glas ook nog langer (half)vol…. Dus mijn dank aan al die mensen die dit allemaal hebben georganiseerd is groot.


  Maak melding

 6. Wegens de regen was ik bijna thuis gebleven, maar gelukkig kon ik mijzelf motiveren om toch te gaan. Ik heb een geweldige avond gehad! Tot in de late uurtjes heb ik doorgedanst.


  Maak melding

 7. We zijn gisteren ook even geweest, wordt ieder jaar wordt het minder met alles geen kramen geen gezelligheid ,ben venadaag even in stadshagen geweest maar het gekke is dat ze in stadshagen het wel mooi en gezellig kunnen maken, raar maar waar, de regen was wel kl…. maar doe je niks aan.
  Door het slechte weer wel vermaakt ….


  Maak melding

 8. Het was supergezellig, maar dat kwam omdat ik met een grote groep leuke vrienden was. De muziek was achtergrondruis. Coverbands, tsja…

  Was overigens niet minder gezellig geweest op een normale vrijdagavond met dezelfde mensen.


  Maak melding

 9. japser en vrienden, ik kan mij er niets bij voorstellen….;). En wat de muziek betreft, ik en velen met mij vonden de muziek prima. Ga anders zelf volgend jaar is op een podium staan. Kijken wat jij er van brouwt.:o


  Maak melding

 10. Feest?, wat voor een feest. Overal podia (veel te veel) met muziek zo hard (kabaal) dat je er bijna niets van hoort.
  En dan al dat PLASTIC bier. Nou ja bier?


  Maak melding

 11. @e.woud je opmerking over ik en vrienden hebben slaat nergens op, hou die maar lekker voor jezelf de volgende keer.

  En natuurlijk ga ik niet op een podium staan. Ik kan geen muziekinstrument bespelen en/of zingen. Is ook helemaal niet nodig om commentaar te kunnen leveren op anderen. (gelukkig maar)

  Ik zou best een eigen podium willen vullen met lokale bands die ik mag uitzoeken, dat lijkt mij wel wat.


  Maak melding

Reageer