Chat Log 71

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 72 ) te voorzien. Ga gerust je gang! 

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen.

Artikel delen:
Reacties 551
 1. Hij staat er op, Ingrid. Heb wel 1.30 minuut gemist, doordat hij op de verkeerde zender stond. Was nog even naar PSV-GAE aan het kijken. NEC speelt wel ruw, vind ik. ls het echter niet tegen PEC was, zou ik ze een overwinning gunen. Maar nu: 0-1:D


  ⚠️ Meld

 2. Daar moet je een beetje geluk mee hebben.
  En ik heb vaak het idee dat je het soms wat te lang kalm aan doet om mij op gelijke hoogte te laten komen.


  ⚠️ Meld

 3. Ik gun NEC een goaltje om de eer te redden. Vind het wel sneu voor Marco Pastoors. Zoals het er nu uitziet kan het wel eens een grote uitslag worden. De erste Nimwegeneuren verlaten het strijdtoneel al… Geen vertrouwen.


  ⚠️ Meld

 4. Dit wordt inderdaad een triest afscheid voor Pastoors. Maar helaas daar kan PEC geen rekening mee houden. En gun NEC helemaal niets wanneer ze tegen PEC voetballen:D:D:D


  ⚠️ Meld

 5. Pastoor op de keien. Zo zie je maar dat kleren niet altijd de man maken. Ach, hij lult wel aardig en komt vast wel weer aan de bak.

  Gister nog ff posititef over PEC bij Studio Sport laat.


  ⚠️ Meld

 6. Ja, heel even maar en toen moest Jan Mulder weer zo nodig over Tewnte beginnen 🙁 Was trouwens geen pengel gisteren, deed me in de verte zelfs aan een machlasje denken. >:(


  ⚠️ Meld

 7. Idd, die overjarige over het paard getilde bemoeiallllllllll Jan,overkill,Mu….lulde zo weer verder over Twente, daar had Sjek Zonnebankhoofd ook ff moeten ingrijpen.

  Pengel: was een makkelijk gegeven pengel, maar hij kon wel. Former raakte Fischer heel iets….hij stond ook gelijk zonder schoen.

  2e van Sigthorsson was heel deftig.


  ⚠️ Meld

 8. Nee kon niet, maar Feyenoord riep het onheil wel over zichzelf af door achteruit te gaan voetballen. de eerst twintig minuten waren ok, en de eindpass en het buitenspel lopen bij kansrijke counter kansen waren irritant en oliedom, met name schaken bezondigde zich daaraan. Armenteros viel goed in.


  ⚠️ Meld

 9. Edo Ophof wordt de tijdelijke vervanger van Pastoor. De naam Frank Rijkaard zingt rond als def. vervanger. Die kennen elkaar natuurlijk nog van Ajax. Overigens wordt Anton Jansen ook genoemd.

  In 1e instantie vond ik het gister ook geen pengel, ik de herhaling wel.  ⚠️ Meld

 10. haha, vreemd hoe mensen het verschillend kunnen zien. Bij mij was het andersom. Maar de scheids stond er bovenop, dus die had het zeker geen pengel moeten geven.


  ⚠️ Meld

 11. Een kakkerlak wordt je huisgenoot doordat hij toevallig binnenkomt via reiskoffers en schoenzolen.

  Het beste middel tegen kakkerlakken is daarom het volgende: blijf binnen en houd de wereld buiten. Ga nooit op reis. Ontsmet al je bezoekers van top tot teen.
  De kans dat kakkerlakken in jouw huis nakomelingen krijgen, is dan heel klein.

  Kul of Kennis: Kakkerlak moet je nooit doodtrappen[/url]


  ⚠️ Meld

 12. haha, in de AD poll denkt 31% dat PEC kampioen wordt en daarmee is PEC koploperT in de poll!

  Wie wordt kampioen?
  20% PSV (5299)
  31% PEC Zwolle (8387)
  28% Ajax (7525)
  1% AZ Alkmaar (340)
  4% FC Twente (1098)
  14% Feyenoord (3810)
  2% Andere club (609)
  Totaal 27068


  ⚠️ Meld

 13. Amsterdam wil speelstad EK voetbal 2020 zijn

  Als het EK voetbal in 2020 mogelijk deels naar Nederland komt, wil Amsterdam een speelstad zijn. Dit heeft het stadsbestuur per brief aan de KNVB laten weten.

  De gemeente kijkt met trots terug op het voetbalfeest in mei dit jaar, toen de finale van de Europa League in de Amsterdam Arena werd gespeeld.

  ”Dit smaakt naar meer”, liet wethouder Eric van der Burg (Sport) woensdag weten. ”Het EK Voetbal past bij een voetballand zoals Nederland, en waar kan dit mooier dan in de Amsterdam Arena?”

  Het EK 2020 wordt in 13 verschillende landen gehouden. De KNVB heeft al aangegeven zich kandidaat te willen stellen voor de organisatie van een klein deel.
  (bron: Nu)

  >:( Mis de mededeling wanneer de speelsteden bekend worden.


  ⚠️ Meld

 14. Bericht door doeksen, op 21 augustus 2013 om 14:03
  jan d,kan je het een beetje volhouden met deze temperatuur

  Best hoor Doeksen, juttertje, grolschje, ach zo komen we de dag wel door.;D;D


  ⚠️ Meld

 15. raar, ik kan niet inloggen, heb een nieuw password opgevraagd en gekregen maar daarmee lukt het ook niet. Is er een storing wellicht?

  Admin?


  ⚠️ Meld

 16. Joppuh, wat een tekening, haha. Een goedgelijkende karikatuur. Heeft een bekende van hier die gemaakt of ben je een weekendje naar Parijs geweest?


  ⚠️ Meld

 17. Misschien wel dat shirtje laten aanpassen, Joppuh. Ik kijk nu naar Kub Krasnodar – Feyenoord en wat ik zie stemt me niet positief. Ze lopen niet, passes komen niet aan en zijn totaal niet aanvallend.
  Ik zou zeggen: blauwwit?


  ⚠️ Meld

 18. Eens met je analyse van een supporter, maar toch… Als gewoon niks lukt, maar je ziet ze wel zweten en proberen, dan heb ik er niet zo’n moeite mee wanneer ze verliezen. Maar zoals vanavond… Komt er een bal dichtbij het (juiste) doel, staat er maar een aanvaller die nog net een pas wil verzetten om de bal aan te nemen. Terecht verloren. Wat is dat voor een club, die tegenpartij? Had er nog nooit van gehoord.


  ⚠️ Meld

 19. JanD, kan ik de komende dagen op Terschelling in een Tshirtje rondlopen of is het verstandig om ’s avonds een pullovertje om mijn nek te hangen.;D


  ⚠️ Meld

 20. Bericht door Assendörper, op 22 augustus 2013 om 22:12
  JanD, kan ik de komende dagen op Terschelling in een Tshirtje rondlopen of is het verstandig om ’s avonds een pullovertje om mijn nek te hangen.

  Assie, je kunt de hele dag in je blote bast lopen. Het is hier heerlijk.
  Laat dat pullovertje maar zitten.
  Zie je straks in de haven.:)


  ⚠️ Meld

 21. Bericht door doeksen, op 22 augustus 2013 om 11:07
  jan,wanneer sta je bij de webcam van zeezicht

  Gisteren nog geweest doeksen. Ook nog ff visje gehapt bij moeder en dochter aan de haven. Ga straks nog ff naar West.:)


  ⚠️ Meld

 22. Steek ons hier de ogen maar uit, JanD. Gelukkig is het in Zwolle ook heerlijk weer en een geweldig weekend voor de boeg. Is Assie al gearriveerd met zijn pullovertje?


  ⚠️ Meld

 23. Een grillige uitzending deze keer, Johan zegt zelf ook dat sommige nummers kitscherig zijn geproduceerd qua instrumenten. Hij heeft gelijk.


  ⚠️ Meld

 24. Vorige week heeft Joppuh er zo naast gekleund dat hij het nu weleens goed mocht hebben, ook al was het ná de wedstrijd.;D
  Ik lees graag zijn voorspelling voor volgende week:

  PEC Zwolle – FC Utrecht 1 september 2013 14.30 uur
  Dame 3-1
  Joppuh ….


  ⚠️ Meld

 25. Dame, voorspellingen doe ik nooit na de wedstrijd anders was het een na spelling. Check de tijd van posten nog maar eens.en voor volgende week tegen utrecht….ik denk 2-0


  ⚠️ Meld

 26. Joppuh gefeliciteerd met je, zowel doordachte als kenners voorspelling van dat potje van gister. We hebben 2 seizoenkaarten hier, maar eens denken over een halve voor mijzelf.


  ⚠️ Meld

 27. Bericht door joppuh., op 25 augustus 2013 om 17:21
  Dame, voorspellingen doe ik nooit na de wedstrijd anders was het een na spelling. Check de tijd van posten nog maar eens.

  zaterdag 24 augustus 2013 20:45 PEC Zwolle-SC Cambuur

  Bericht door joppuh., op 24 augustus 2013 om 21:51
  Ik denk……2-0

  Zonder commentaar:P


  ⚠️ Meld

 28. 3km file bij ‘Attemerbroek. Door ongeluk met geschaarde aanhangwagen. ’s kijken welke kant op….

  A28 Zwolle – Amersfoort
  tussen Zwolle-Centrum en knp. Hattemerbroek
  3 km stilstaand verkeer (vertraging: ca. 10 min) door een ongeval
  tussen Zwolle-Zuid en knp. Hattemerbroek
  twee afgesloten rijstroken in verband met een ongeval
  Naar verwachting is de weg 11:30 uur vrij.  ⚠️ Meld

 29. Weet je het gaat me bij hem niets eens zo zeer om wat hij zegt, want daar erger ik me al jaren aan, net zoals Joppuh blijkbaar. Maar de manier waarop.
  Vorige week hadden ze het heel even over PEC, daar walste hij zo over heen.
  Daar is commentaar op gekomen, deze week werd specifiek aangekondigd dat ze het over PEC zouden hebben. En dan de manier waarop die betweter, er over praat…………. Net alsof iedereen die supporter is van PEC gek is……. Misselijk mannetje, omhoog gevallen mammetje. Boer uit Groningen.


  ⚠️ Meld

 30. @ Ingrid, vind Jan M. al jaren (nog tijdens ie met Campert Camu op de voorpagina van De Volkskrant deed) een kwal. Noemde hem digitaal (VK.Opinie.nl) ook altijd op zijn eigen opinies “Jan,overkill,Mu”. Dat is al van voor ik hier ben. Daarnaast is ie ook altijd enorm pedant en irritant. Heb vaak een hekel aan mensen die zichzelf héél goed vinden. Begrijp haast niet meer waarom ik em vroeger wel aansprekend vond. Denk dat ie teveel mensen om hem heen heeft die hem naar de mond praten.


  ⚠️ Meld

 31. Gister niet gezien maar vorige week (toevallig) wel…Dit weet ik nog

  Vorige week hadden ze het heel even over PEC, daar walste hij zo over heen.

  Wlgelijk idd van Jan,uber-overkill,Mu. Maar de gespreksleider “Sjek Zonnebankhoofd” faalde ook, door niet in te grijpen.


  ⚠️ Meld

 32. @Dick, ben het met je eens dat de gespreksleider, hem ook gewoon dom laat l*llen, niet alleen over dit onderwerp, soms kraait hij dingen uit, en wordt hij wel gecorigeerd door de andere gasten, en dan kletst hij gewoon weer met ze mee. Hoogst irritant. Heb me voorgenomen, wanneer hij er weer zit dat ik niet meer kijk.>:(


  ⚠️ Meld

 33. Doeksen en Joppuh, het lukt me niet om de illustratie van mijn 😮 hier up te loaden. Als jullie enige verbeeldingskracht hebben, dan snpa je mijn punt.:)


  ⚠️ Meld

 34. Volgens mij nog geen topic geweest hier:

  Rijkswaterstaat zet de verlichting op de autosnelwegen, als de A50, de N50 en de A28 tussen negen uur ’s avonds en vijf uur ’s ochtends uit.

  In gedachten draai ik:
  De Dijk – Mag Het Licht Uit
  te veel woorden
  te veel zinnen
  te veel woorden
  draaien in mijn kop
  te veel woorden
  te veel muren
  te veel uren
  tikken langzaam op

  te veel mensen
  te veel draaien
  te veel mensen
  draaien eromheen
  te veel mensen
  te veel zinnen
  te veel woorden
  voor een mens alleen

  mag het licht uit
  mag het licht uit
  mag het licht uit
  als ik je in mijn armen sluit

  te veel ogen
  te veel tranen
  te veel ogen
  tranen van verdriet
  te veel ogen
  te veel vragen
  en de antwoorden
  zijn er niet

  mag het licht uit
  mag het licht uit
  mag het licht uit
  als ik je in mijn armen sluit

  te veel woorden
  te veel zinnen
  te veel woorden
  draaien in mijn kop
  te veel woorden
  te veel muren
  te veel van alles

  na een lange lange dag
  en zo zie ik ze graag
  maar nu is het genoeg
  genoeg gezien vandaag

  mag het licht uit
  mag het licht uit
  mag het licht uit
  als ik je in mijn armen sluit
  mag het licht uit
  ⚠️ Meld

 35. ‘Ajax en Tottenham Hotspur akkoord over Eriksen’

  Ajax en Tottenham Hotspur hebben woensdag een akkoord bereikt over de transfer van Christian Eriksen.
  De Premier League-club betaalt een transfersom van twaalf miljoen euro, zo bericht De Telegraaf. Het bedrag wordt in drie jaarlijkse termijnen overgemaakt.
  Als Tottenham Hotspur zich plaatst voor de Champions League, hetgeen op zijn vroegst volgend seizoen het geval is, krijgt Ajax 500.000 euro extra.

  Wellicht verliest Ajax voor het sluiten van de transfermarkt komende maandag nog een basisspeler, want Atlético Madrid wil zich versterken met Toby Alderweireld.
  “Er zijn meerdere kandidaten. Atlético Madrid is het meest concreet. De onderhandelingen kunnen nog een paar dagen duren”, meldt zaakwaarnemer Sören Lerby van de Belgische verdediger in het AD.

  Ook het contract van Alderweireld loopt in 2014 af.

  Ajax probeert zich op zijn beurt zelf te versterken met Lerin Duarte.
  Directeur voetbalzaken Marc Overmars van de Amsterdammers nam woensdag contact op met Heracles Almelo, de club van de 23-jarige Duarte.
  “Het klopt dat Marc heeft gebeld”, zegt Heracles-voorzitter Jan Smit in De Telegraaf.
  Ajax en Heracles onderhandelden eerder deze zomer ook al over Duarte, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan.  ⚠️ Meld

 36. Dus dit kunnen we dit jaar nog verwachten; smullen!:

  4 mei 2012

  Deze week zijn de opnames gestart voor het tweede seizoen van de succesvolle serie Overspel. In de nieuwe tiendelige reeks zullen hoofdrolspelers Sylvia Hoeks, Fedja van Huet, Kees Prins, Rifka Lodeizen en Ramsey Nasr allen terugkeren. De scripts zijn wederom geschreven door Frank Ketelaar en Robert Kievit. De regie is in handen van Albert Jan van Rees en Frank Ketelaar. Als alles volgens plan verloopt, is de tweede reeks van Overspel in 2013 te zien bij de VARA op Nederland 1.

  Het tweede seizoen is het vervolg op de spannende psychologische thrillerserie Overspel. Na het optrekken van de stofwolken van de eerste serie, waarin vreemdgaan, vastgoedcriminaliteit, verraad en moord de ingrediënten waren, gaat het verhaal verder. Het leven van de personages wordt beheerst door schuldgevoelens, maar ook door rancune en blinde haat. Opnieuw wordt er overspel gepleegd, maar nu op een heel andere manier, nog vele malen gevaarlijker. En dat kost slachtoffers.  ⚠️ Meld

 37. Lichte omzetgroei in horeca
  Prijzen stijgen, volume daalt

  Maar Cafés zetten fors minder om

  Dan zal HORE van HORECA wel een behoorlijke omzetstijging hebben gehad.


  ⚠️ Meld

 38. Nog een kleine kans *De UEFA gaat vrijdagochtend om 09.00 uur op basis van loting bepalen welke club het geschorste Fenerbahçe gaat vervangen in de groepsfase van de Europa League.


  ⚠️ Meld

 39. Feyenoord geen ‘Lucky Loser’, UEFA verwijdert ook Besiktas uit EL. Het Noorse Tromso verloor in de play-offs van de Europa League van Besiktas en mag nu alsnog aan de groepsfase van de Europa League deelnemen.  ⚠️ Meld

 40. AZ komt heel goed weg, het gaat heel moeizaam…maar
  Tussenstand: 0-2
  53′ Papadopoulos 0-1
  74′ Karagounis 0-2

  1 minuut blessuretijd. Yes: naar de groepsfase…
  vanmiddag loting EL met PSV & AZ.
  Ajax’loting in de CL moge bekend zijn.


  ⚠️ Meld

 41. Michel Platini is niet te spreken over het huidige transfersysteem. ‘Ik denk dat transfers diefstal zijn’, zei de voorzitter van de Europese voetbalbond UEFA vrijdag. ‘Vandaag de dag is een speler meer een product dan een speler. Het ergert mij dat zoveel mensen proberen geld aan een speler te verdienen. We moeten hier echt over nadenken en proberen iets te vinden wat gezonder is.’ .

  De spelers hebben volgens Platini weinig meer in te brengen. ‘De spelers zijn niet vrij, ze behoren zelfs niet meer tot clubs, maar tot financiële holdings, bedrijven of personen. Ik denk niet dat dit goed is. Dit is nieuw in de wereld van het voetbal. We gaan hier echt naar kijken. Deze transferperiode is denk ik te groot, te lang.’ .

  ————-
  Te lang idd! Stoppen voor het begin van de competities en teams als Real Madrid, die diep in de schulden zitten….veel minder tot geen armslag op de transfermarkt geven.  ⚠️ Meld

 42. Wat is er, Doeksen, slechte dag? En het is nog wel zulk heerlijk weer. Die JanD en TP hebben een supergoede week uitgezocht om naar Terschelling te gaan. Ze zullen wel zongebruind terugkomen, denk ik.


  ⚠️ Meld

 43. Ja, i hoor nu een lekker wijf zingen, even checken wie dat is, net Neil Young klonk ook fijn, hoewel ik niet eens zo’n verstokte fan van hem ben.


  ⚠️ Meld

 44. Overigens ga ik vrijdag 11 oktober naar het Texels Bluesfestival, met oa Ruben Hoeke band in cafe de Groote Slock – Den Burg! Is zeker de moeite waard vrienden!


  ⚠️ Meld

 45. Nu Crhis Farlowe, een oude held met een strot als een klok! Check ook eens “Prison Blues” met Jimmy Page op gitaar, van het solo album “Outrider”


  ⚠️ Meld

 46. jan d,heb je de koffers al uitgepakt…………..dan mag jij vertellen wat de plannen zijn voor vanmiddag,heb je zo donders gemist:'(:'(:'(


  ⚠️ Meld

 47. @doeksen, ik wil eigenlijk niet weten hoe speciaal hij is geworden, wanneer je hem daarvoor speciaal uit ff uit de broek hebt laten hangen.:P


  ⚠️ Meld

 48. Zo, dat is wel op de valreep dan, ingrid. Ik begreep steeds dat Twente er financieel nogal beroerd voorstaat en dat ze eiegnlijk geen geld hebben voor nieuwe aankopen. Voor Mokthar overigens niet echt een verbetering, evenmin als Club Brugge. Althans, dat is mijn bescheiden mening.


  ⚠️ Meld

 49. Was wel leuk om even op Terschelling te zijn JanD. Na die paar dagen was ik nog bruiner dan die keer’l die de strandstoelen verhuurt. Ik denk dat ik daar een hoop vrienden heb gemaakt. ;D:D


  ⚠️ Meld

 50. @Dame, de avator komt van een oud collega van Wehkamp die vroeger ook al mooie karikaturen kon tekenen. Deze kreeg ik van hem via Facebook, ben er heel blij mee.


  ⚠️ Meld

 51. Ben niet blij met mijn goede voorspelling (31 augustus 2013 om 12:57). Maar ja, goed = goed. We zijn overigens live getuige bij voortzetting van de eredivisie, voor PEC in Mokum.


  ⚠️ Meld

 52. Goed idee van Koning Co: Als het aan Co Adriaanse ligt wordt het verdedigingscentrum bij Oranje ingevuld door Joris Mathijsen en Douglas.

  “Zij zijn sterk in de lucht, hebben ervaring en snelheid.” Dat zei de analist in het programma Studio Voetbal. Opvallend genoeg zijn beide spelers niet geselecteerd door bondscoach Louis van Gaal.

  Afgelopen vrijdag speelde Nederland met Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi in het hart van de defensie. De Vrij speelde een ongelukkige wedstrijd en Martins Indi pakte een gele kaart, waardoor hij geschorst is. Het is dan ook de vraag welk duo er dinsdag tegen Andorra aan de aftrap verschijnt.

  Gefluisterd wordt dat Van Gaal kiest voor Jeffrey Bruma en Ron Vlaar.

  * Misschien Bruma en Douglas? Blind kan ook centraal spelen. Of Rekik van PSV?  ⚠️ Meld

 53. Hier ook interessante meningen? (van: http://www.stadshagennieuws.nl)

  Onvrede over reconstructie fietspad Belvéd?relaan
  zaterdag 7 september 2013

  De recente reconstructie van de Belvéd?relaan, bedoeld om de fietser meer veiligheid te bieden rond het Twistvlietpad en de brug naar het winkelcentrum, lijkt de onveilige situatie te hebben verschoven richting de aansluiting naar het parkeerterrein bij het winkelcentrum. Dat melden lezers aan de redactie van deze site. Op Facebook is zelfs een hele discussie ontstaan over de vermeende onveilige situatie.

  Gebruikers van het fietspad melden dat de oversteek over de brug en de situatie rond de oversteek bij het Twistvlietpad wel is verbeterd, maar dat de plotselinge overgang van de fietsstrook naar de weg op het parkeerterrein voor gevaarlijke situaties zorgt. Bovendien moeten fietsers die in tegengestelde richting rijden, dus vanaf het parkeerterrein richting het spoor, de vaak drukke weg oversteken om op het fietspad te komen.

  Bij de gemeente Zwolle zal de moed in de schoenen zinken bij het horen van de ontstane discussie in Stadshagen. De verkeerssituatie bij de Belvéd?relaan is al jarenlang een zorgenkindje in Stadshagen. Met de recente reconstructie leek de onveilige situatie eindelijk te zijn opgelost, maar dat zien fietsers toch duidelijk anders. De ontevreden Stadshagenaren overwegen een brief te sturen naar de burgemeester. Er zijn overigens ook andere geluiden te horen rond de situatie. Zo doen bezoekers van deze site ook een app?l op de verkeersdeelnemer zelf.

  Foto: Fietsers vanaf het parkeerterrein moeten naar de linkerzijde oversteken om op het fietspad te komen

  Is de foto te groot?  ⚠️ Meld

 54. Hoeveel stemmen had hij de laatste keer, Ingrid? Wat ik niet snap is dat er genoeg leden moeten komen. Hij zal toch wel weten hoeveel leden zijn partij heeft? Dat zegt ook wel iets over de steun voor zijn ideeën. Of zou hij een massale toestroom van leden verwachten? dan vrees ik het ergste. Ik geloof dat slechts 2 á 3 % van de kiesgerechtigden lid is van een partij.


  ⚠️ Meld

 55. Willem Lucht kreeg in 2006 323(0,6%) stemmen en in 2010 339(0,7%). De kiesdeler was 1282 stemmen. Hij zal het dus drastisch anders aan moeten pakken om een kansje te maken. Maar daar is hij de man niet voor. Hij heeft alleen maar zijn grenzeloos optimisme. Alle respect daarvoor overigens.


  ⚠️ Meld

 56. Er zit dus wel progressie in, Bernard.:) Ik ben wel benieuwd wanneer de eerste verkiezingsprogramma’s komen en of er meer nieuwe oartijen bij zijn. Zou lev weer meedoen? En hoe het met Swolwacht is, is me ook duister.


  ⚠️ Meld

 57. @Bernard, ik ben ook heel benieuwd, wat hij met de opkomst van het aantal leden bedoeld.Misschie wil hij gewoon weten wie hem gaat steunen, of gaat stemmen.

  @Dame, ja wordt weer een spannende verkiezingtijd. Ben benieuwd wat de diverse speerpunten van de diverse partijen zal zijn. En Swollwacht?? Nieuwe partij Wichert?
  Hoop dat we hier weer zo’n debat wi WLZ gaan krijgen, vond ik toen erg leuk, en was ook wel geslaagd volgens mij.


  ⚠️ Meld

 58. Niet gezien, wel gelezen. Vind dat Van Gaal hier gelijk heeft. Zulke dingen zeg je niet op deze manier, al is de coach nog zo slecht. Ben overigens lang niet overtuigd van het feit dat ome Lowie zo’n slechte coach zou zijn:

  In Voetbal International werd Van Gaal maandag op z’n nummer gezet door Johan Derksen. VI’s snorremans noemde de bondscoach onder meer “een doorgedraaide idioot” en “een walgelijke man”.

  Van Gaal liet vanochtend op Radio 583 aan Edwin Evers weten niet gediend te zijn dan van dergelijke opmerkingen. “Ik vind het mensonterend en schandalig.”  ⚠️ Meld

 59. KNVB heeft interesse in EK 2020
  woensdag 11 sep 2013, 10:24 (Update: 11-09-13, 10:57)
  »
  De KNVB heeft zich bij de UEFA gemeld voor het mede organiseren van het EK van 2020. De Nederlandse voetbalbond wil een bid uitbrengen voor Amsterdam als mogelijke speelstad.

  Het EK van 2020 wordt in dertien landen gehouden. Kandidaten hebben tot en met donderdag de tijd om hun interesse bij de UEFA kenbaar te maken. Een definitief bid moet uiterlijk op 25 april 2014 binnen zijn bij UEFA.

  Volgens de KNVB zijn echter nog niet alle voorwaarden voor deelname aan de organisatie geheel duidelijk. “Daarom houden de bond, de stad en het stadion nog een slag om de arm”, aldus de KNVB.

  Omdat de eventuele uitbreiding of vernieuwing van Stadion Feijenoord vooralsnog van de baan is, is Amsterdam de enige overgebleven kandidaat.  ⚠️ Meld

 60. @Dick, ik heb Derksen nog nooit horen zeggen, dat van Gaal een slechte coach is. Integendeel. Maar dat hij een bijzonder mens is, die het erg met zich zelf getroffen heeft, ha dat ben ik totaal met hem eens. Neemt niet weg dat Derksen ook niet weg loopt voor narcisme.
  Maar dat weet hij zelf voor mijn gevoel heel goed. Daar ben ik bij van Gaal niet echt van overtuigd.


  ⚠️ Meld

 61. Dit heeft Johan-III (gister nog genoten van Johan-I bij Tan) toch echt gezegd

  In Voetbal International werd Van Gaal maandag op z’n nummer gezet door Johan Derksen. VI’s snorremans noemde de bondscoach onder meer “een doorgedraaide idioot” en “een walgelijke man”.

  Kan me voorstellen dat Lowie daar niet erg gecharmeerd van is en dat ie daar niet gaat zitten. Ongeacht de persoonlijkheid van Lowie.


  ⚠️ Meld

 62. KNVB wil voor WK duidelijkheid over opvolging Van Gaal

  De KNVB maakt vooralsnog geen haast in de zoektocht naar een nieuwe bondscoach, maar wil wel voor het WK duidelijkheid geven over de opvolging van Louis van Gaal.
  De huidige keuzeheer heeft al duidelijk aangegeven dat hij na het eindtoernooi van volgend jaar in Brazilië stopt bij Oranje.
  ”Eerst gaat technisch manager Mohammed Allach nog weg”, liet KNVB-directeur Bert van Oostveen woensdag weten. Allach treedt per 1 oktober in dienst van Vitesse.
  ”Tot en met het WK zitten we goed met Van Gaal. Voor het begin van het toernooi in Brazilië zal in elk geval duidelijk zijn hoe de nieuwe technische staf van Oranje eruit komt te zien.”
  Ronald Koeman, de huidige trainer van Feyenoord, wordt algemeen gezien als de belangrijkste kandidaat om Van Gaal na het WK op te volgen.
  De oud-international heeft al meer dan eens aangegeven dat hij de sterke ambitie heeft om ‘ooit’ bij Oranje aan de slag te gaan.


  ⚠️ Meld

 63. @Dick, dat hij er niet gecharmeerd is snap ik. Maar dan nog zegt hij niets over de kwaliteiten als coach van van Gaal.
  Ook ik vind van Gaal, niet echt sporen.


  ⚠️ Meld

 64. @Dame, dat is het zijn gedrag is gewoon lachwekkend. Hij roept niet alleen bij het journaille veel weerstand op. Volgens mij ook bij heel wat andere Nederlanders.In ieder geval bij mij wel. Hij is gewoon arrogant.


  ⚠️ Meld

 65. Zo ervaar ik hem niet. Meer als iemand met een eigen gedachtengang en het hart op de tong, niet geneigd anderen te plezieren door zich aan allerlei conventies te houden. En vaak heeft hij ook een punt. Sportjournalisten stellen de meest stupide vragen. Arrogant? Nee. Een eigenheimer wel.


  ⚠️ Meld

 66. Het Nederlands elftal is na de resultaten van de afgelopen drie interlands gezakt van de vijfde naar de negende positie op de FIFA-wereldranglijst.
  Italië, België, Uruguay en Brazilië gingen de ploeg van bondscoach Louis van Gaal donderdag voorbij.

  Mogelijk wordt op basis van de FIFA-ranking bepaald welke landen groepshoofd zijn bij de loting voor het WK op 6 december.Pas vlak voor de loting zal de wereldvoetbalbond de procedure vaststellen.  ⚠️ Meld

 67. Vraag dan maar even of ze onlangs nog een man in het café heeft gehad die vier koffers bij zich had voor een weekendje Terschelling.;D


  ⚠️ Meld

 68. Angst is een slechte raadgever, JanD. Ik vraag me af waarom zovelen Ajax vrezen, waar ze vol goede moed aan een wedstrijd tegen Feyenoord, FC Twente of PSV beginnen.


  ⚠️ Meld

 69. Even de geheugens opfrissen: tegen Groningen en Heerenveen, gelijkspel en verlies tegen AZ. Waarom wij dan niet winnen? Forza PEC, ga ervoor!


  ⚠️ Meld

 70. Toch weer leuk!:)

  Potvisprotocol

  Potvisprotocol. Prachtig woord. En ook hoe we er aan komen. Ik legde het uit aan een vriend van mij. Een vriend bij wie ik op ziekenbezoek was. Hij komt uit het buitenland en kende het begrip niet. Ik vertelde over de bultrug Johannes, die later een meisje bleek te zijn en postuum is omgedoopt tot Johanna. Ik memoreerde de doodstrijd die het dier geleverd had en hoe ons land er massaal door in de war was. Ik legde hem uit wie Lenie was en dat we haar al jaren Lenie ??t Hart op de goede plaats noemden omdat ze haar ziel en zaligheid aan de zeehondjes geeft. En niet alleen Lenie. Met haar zijn er honderden vrijwilligers, die bereid zijn hun leven voor die hulpeloze diertjes te geven. Daarna vertelde ik over Dion, die nog liever zijn vriendin een knal voor d??r kanis geeft dan dat hij een mug doodslaat. Ik vertelde hem dat deze Dion, die gezorgd heeft dat ons land een heuse dierenpolitie heeft, vegetariër is en daarom heel lekker ruikt. Laatst werd hij geïnterviewd door een journaliste van Het Parool en zij moest aan hem snuffelen om zijn heerlijke lichaamsgeur aan de lezers te bevestigen. De journaliste is nog steeds opgewonden.

  Mijn zieke vriend stamelde of ik meer wilde vertellen over Johanna. Mijn gedachten gingen terug naar de koude decembermaand van 2012, op een zandplaat bij Texel, het gevecht dat niet alleen Johanna toen geleverd heeft, maar ook de radeloze redders die machteloos moesten toezien hoe het arme dier het loodje legde. Ik vertelde over de Kamervragen, de woede, de bloemen die op de plek van het onheil waren neergelegd, de kaarsjes die er hadden gebrand, de stille tocht die toen gelopen is.

  ⤸Maar voor het plankton was het natuurlijk feest⤝, opperde mijn zieke vriend met gebroken stem, ⤸want dat kon door Johanna niet meer verorberd worden! De een zijn dood is de ander zijn leven⤝. En hij vertelde dat hij zo in de war was geweest omdat er in de maag van de onlangs in Flevoland gevonden wolf het kadaver van een bever was gevonden. ⤸En de bever is net als de wolf een beschermde diersoort!⤝

  ⤸Waarschijnlijk wist die wolf dat niet, anders had hij hem wel laten lopen⤝, fluisterde ik. Mijn vriend knikte. Ik zag een mengeling van verdriet en berusting.

  Toen vertelde ik over de droom van Marianne Thieme die het Droomboek voor de koning niet gehaald heeft. Die droom was om in het oude Thialf in Heerenveen een grootschalig dierenziekenhuis te vestigen. Inclusief een tandheelkundige kliniek voor honden. Omdat dat stadion overbodig wordt, daar we in Almere een zogenaamd Icedome van 175 miljoen krijgen. Mijn vriend vond dat niet duur, waarop ik hem uitlegde dat die 175 miljoen de bedoeling is, maar dat het natuurlijk het drie- tot vierdubbele gaat kosten. En ik praatte hem snel bij over het Rijksmuseum, het Stedelijk, de Amsterdamse Noord-Zuidlijn, de Betuwelijn, de Fyra en nog een stuk of wat andere Nederlandse debacles.

  ⤸Jullie kunnen niet zo goed rekenen⤝, lachte mijn vriend en wees met een van pijn verwrongen gezicht op zijn buik. Het lachen deed hem duidelijk zeer. Waarop hij vroeg waarom we het nu eigenlijk over het potvisprotocol hadden. Ik legde hem uit dat dat kwam omdat dat protocol voor mij een huizenhoge obsessie is. Een totale samenvatting van ons land, waar eens in de zoveel jaar een suïcidale bultrug of een licht depressieve potvis op het strand komt liggen en dat we daar een speciale wet voor hebben. Dat we dan precies weten wat we moeten doen. Dat de hulpdiensten binnen een half uur ter plaatse moeten zijn. Het schijnt al dat er heel veel potvissen deze kant op komen. Verzekerd van een goede oude dag!

  ⤸Wel goed dat jullie zo goed voor dieren zorgen⤝, zei mijn vriend, ⤸het spijt me trouwens dat ik jullie ?berhaupt heb durven lastigvallen met het verzoek of er voor mij en een stuk of wat vrienden??⤝

  Ik vroeg wanneer hij precies terugging?

  ⤸Zo spoedig mogelijk. Ik moet dit ziekenhuis morgen uit zijn omdat ze deze bedden nodig hebben. De vrouw van de beste vriend van de chirurg ondergaat met haar hele hockeyelftal een gezamenlijke schaamlipcorrectie, dus ik moet weg. En als je Fredje Teeven spreekt, zeg hem dat het me spijt. Ik had het hem niet mogen vragen! Echt sorry. Heel erg sorry! Ook namens de andere Syriërs.⤝


  ⚠️ Meld

 71. Bericht door Dame, op 14 september 2013 om 09:28
  Misschien zijn wij minder bang en hoopvoller, omdat we niet naar Derksen luisteren, Doeksen.

  :D:D Zou je toch eens moeten doen Dame.


  ⚠️ Meld

 72. En dan deze van Sjoerd Mossou, helemaal mee eens! :):):)

  Door: Sjoerd Mossou
  14-9-13 – 09:15 bron: AD Sportwereld

  Sjoerd Mossou. © AD.

  Hoe monotoner het getoeter klonk, des te slechter werd het spel van Oranje, maar het was niet helemaal duidelijk wat er nou eerst was: de kip of het ei. Werden de spelers van het Nederlands elftal nu juist verlamd door dat gehoempapa, of kreeg Oranje hier exact de tuchtiging die het verdiende?
  Andorra – Nederland was dinsdagavond nog maar net begonnen, toen ergens aan de voet van de Pyreneeën een dweilorkest begon te spelen, toeterend over een klein café aan de haven. Het duurde even voor ik het in de gaten had, want met dweilorkesten is het net als met bromvliegen: tergend langzaam nestelt het geluid zich in je oor. Tot je er langzaam gek van wordt.

  Het getoeter van het dweilorkest werd al snel ‘trending topic’ op Twitter, waar mensen massaal hun woede koelden in 140 tekens. Alsof de wedstrijd op zichzelf nog niet hemeltergend genoeg was, deed Kleintje Pils uit Sassenheim er nog een schepje bovenop, in een onverwoestbare poging het gezellig te maken.De oranje generaals en wortelmannen haakten gretig in op de tribunes. Leo Oldenburger worstelde: kon hij hier als SBS6-commentator nu cynisch over gaan zitten doen, of toch niet? En toen de carnavalsvariant van ‘You’ll Never Walk Alone’ werd ingezet – kon je Gerry Marsden in de verte horen snikken van ellende.

  Hoe monotoner het getoeter klonk, des te slechter werd het spel van Oranje, maar het was niet helemaal duidelijk wat er nou eerst was: de kip of het ei. Werden de spelers van het Nederlands elftal nu juist verlamd door dat gehoempapa, of kreeg Oranje hier exact de tuchtiging die het verdiende?

  Voetbalpuristen koesteren zo’n beetje alles wat ruikt naar vroeger, behalve dan het dweilorkest. Hoempapa-bandjes in voetbalstadions waren in de jaren ’70 al gemeengoed, maar niemand durft ze retro te noemen, want dweilorkesten staan symbool voor misplaatste gezelligheid. Voor tenenkrommende vrolijkheid.

  In deze moderne tijd is Kleintje Pils bovenal een schaatsfenomeen – en wat mij betreft blijft dat zo. In Vancouver zag ik ooit hoe Sven Kramer de verkeerde bocht in werd gestuurd door Gerard Kemkers, in één van de meest dramatische Nederlandse sportmomenten ooit. Er hing ontzetting in de Olympische schaatshal. En ongeloof. En woede. Sven Kramer huilde en vloekte van boosheid.

  Maar gelukkig: iets verderop begon Kleintje Pils alweer vrolijk te toeteren. Van lang zullen we leven en we gaan nog niet naar huis. Van z’n lalalala en morgen is er weer een dag.In ons voetballand wordt de breuklijn tussen Oranje-fans en clubsupporters steeds scherper. De eerste groep wil polonaise, de laatste zweert bij voetbal met een rauw, rebels randje. Daar horen ironie en cynisme bij, vinden zij, geen jolige meedeiners. Voetbal is oorlog, geen carnaval. Hoempapa hoort niet bij topsport.

  Dat het WK straks in Brazilië wordt gespeeld, is wat dat betreft een prettige meevaller. Trombones en trompetten passen moeizaam in de handbagagevakjes van het vliegtuig, dat kan een voordeel zijn. En per ongeluk een favela inlopen met een tuba op je rug; ze moeten het helemaal zelf weten bij Kleintje Pils, maar mij lijkt het niet verstandig.

  Na afloop van Andorra – Nederland ontstond er enige commotie onder het Oranje-legioentje, want alleen Robin van Persie en Dirk Kuyt hadden de moeite genomen het meegereisde publiek te bedanken. De rest was vlug het veld afgerend, zonder te zwaaien of om te kijken.

  ‘Schande!’, vond de meneer van de Oranje-supportersvereniging. ‘Hoe durven ze!’, zei de man in het oranje konijnenpak.

  Nu ben ik erg voor voetballers die hun fans bedanken, zeker op reis in verre landen, maar in dit specifieke geval kies ik de kant van de spelers. Na negentig minuten Kleintje Pils wil je zo snel mogelijk naar huis, met een grote koptelefoon op je oren, ver weg van het getoeter. Ik snap dat wel.


  ⚠️ Meld

 73. Sorry, het eerste stuk viel weg, nu nog eens compleet dan:

  Andorra – Nederland was dinsdagavond nog maar net begonnen, toen ergens aan de voet van de Pyreneeën een dweilorkest begon te spelen, toeterend over een klein café aan de haven. Het duurde even voor ik het in de gaten had, want met dweilorkesten is het net als met bromvliegen: tergend langzaam nestelt het geluid zich in je oor. Tot je er langzaam gek van wordt.

  Het getoeter van het dweilorkest werd al snel ‘trending topic’ op Twitter, waar mensen massaal hun woede koelden in 140 tekens. Alsof de wedstrijd op zichzelf nog niet hemeltergend genoeg was, deed Kleintje Pils uit Sassenheim er nog een schepje bovenop, in een onverwoestbare poging het gezellig te maken.De oranje generaals en wortelmannen haakten gretig in op de tribunes. Leo Oldenburger worstelde: kon hij hier als SBS6-commentator nu cynisch over gaan zitten doen, of toch niet? En toen de carnavalsvariant van ‘You’ll Never Walk Alone’ werd ingezet – kon je Gerry Marsden in de verte horen snikken van ellende.

  Hoe monotoner het getoeter klonk, des te slechter werd het spel van Oranje, maar het was niet helemaal duidelijk wat er nou eerst was: de kip of het ei. Werden de spelers van het Nederlands elftal nu juist verlamd door dat gehoempapa, of kreeg Oranje hier exact de tuchtiging die het verdiende?

  Voetbalpuristen koesteren zo’n beetje alles wat ruikt naar vroeger, behalve dan het dweilorkest. Hoempapa-bandjes in voetbalstadions waren in de jaren ’70 al gemeengoed, maar niemand durft ze retro te noemen, want dweilorkesten staan symbool voor misplaatste gezelligheid. Voor tenenkrommende vrolijkheid.

  In deze moderne tijd is Kleintje Pils bovenal een schaatsfenomeen – en wat mij betreft blijft dat zo. In Vancouver zag ik ooit hoe Sven Kramer de verkeerde bocht in werd gestuurd door Gerard Kemkers, in één van de meest dramatische Nederlandse sportmomenten ooit. Er hing ontzetting in de Olympische schaatshal. En ongeloof. En woede. Sven Kramer huilde en vloekte van boosheid.

  Maar gelukkig: iets verderop begon Kleintje Pils alweer vrolijk te toeteren. Van lang zullen we leven en we gaan nog niet naar huis. Van z’n lalalala en morgen is er weer een dag.In ons voetballand wordt de breuklijn tussen Oranje-fans en clubsupporters steeds scherper. De eerste groep wil polonaise, de laatste zweert bij voetbal met een rauw, rebels randje. Daar horen ironie en cynisme bij, vinden zij, geen jolige meedeiners. Voetbal is oorlog, geen carnaval. Hoempapa hoort niet bij topsport.

  Dat het WK straks in Brazilië wordt gespeeld, is wat dat betreft een prettige meevaller. Trombones en trompetten passen moeizaam in de handbagagevakjes van het vliegtuig, dat kan een voordeel zijn. En per ongeluk een favela inlopen met een tuba op je rug; ze moeten het helemaal zelf weten bij Kleintje Pils, maar mij lijkt het niet verstandig.

  Na afloop van Andorra – Nederland ontstond er enige commotie onder het Oranje-legioentje, want alleen Robin van Persie en Dirk Kuyt hadden de moeite genomen het meegereisde publiek te bedanken. De rest was vlug het veld afgerend, zonder te zwaaien of om te kijken.

  ‘Schande!’, vond de meneer van de Oranje-supportersvereniging. ‘Hoe durven ze!’, zei de man in het oranje konijnenpak.

  Nu ben ik erg voor voetballers die hun fans bedanken, zeker op reis in verre landen, maar in dit specifieke geval kies ik de kant van de spelers. Na negentig minuten Kleintje Pils wil je zo snel mogelijk naar huis, met een grote koptelefoon op je oren, ver weg van het getoeter. Ik snap dat wel.


  ⚠️ Meld

 74. Ik vermoed dat de Ajax-clan hierachter zit, omdat ze hopen dat de 800 supporters de bus missen en de rest van Zwolle te laat voor de TV zit.>:(


  ⚠️ Meld

 75. Hé, da’s nou jammer (van RTV Oost):

  Het Zwolse café In de Buurt is niet verkozen tot Mooiste Bar van Nederland. De bar eindigde in de race om de publieksprijs op de derde plaats.

  De Groningse bar Mr. Mofongo kreeg uiteindelijk de meeste stemmen van het publiek. De juryprijs ging naar de Jopenkerk in Haarlem.

  Ondanks dat In de Buurt niet in de prijzen viel, was de jury vol lof over het café dat is gebouwd met materiaal van honderd oude deuren, notenhout en een oude gymzaalvloer. “Dat geeft zelfs het nieuwste en meest moderne bedrijf nog een ziel. De keuze voor het materiaal en het ontwerp maakt de bar van In de Buurt uniek en niet te kopiëren.”

  Waar zit die kroeg?


  ⚠️ Meld

 76. Welke link, Joppuh? Ik heb het al even opgezocht via Google maps en hun website. Die biedt niet echt veel info (halfgevuld), maar ziet er wel mooi uit. Ben je er weleens geweest en zo ja, leuke tent?


  ⚠️ Meld

 77. Ut slot ook :D:D:D

  ⤸Zo spoedig mogelijk. Ik moet dit ziekenhuis morgen uit zijn omdat ze deze bedden nodig hebben. De vrouw van de beste vriend van de chirurg ondergaat met haar hele hockeyelftal een gezamenlijke schaamlipcorrectie, dus ik moet weg. En als je Fredje Teeven spreekt, zeg hem dat het me spijt. Ik had het hem niet mogen vragen! Echt sorry. Heel erg sorry! Ook namens de andere Syriërs.⤝  ⚠️ Meld

 78. Deze alinea ook

  Maar gelukkig: iets verderop begon Kleintje Pils alweer vrolijk te toeteren. Van lang zullen we leven en we gaan nog niet naar huis. Van z’n lalalala en morgen is er weer een dag.In ons voetballand wordt de breuklijn tussen Oranje-fans en clubsupporters steeds scherper. De eerste groep wil polonaise, de laatste zweert bij voetbal met een rauw, rebels randje. Daar horen ironie en cynisme bij, vinden zij, geen jolige meedeiners. Voetbal is oorlog, geen carnaval. Hoempapa hoort niet bij topsport.

  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 79. Er mag geschrokken worden Dame, maar ik vind juist dat deze alinea op een zacht ironische manier alle geneuzel waar wij hier in dit land mee bezig zijn in perspectief plaatst.
  Ik vraag de Cuba connectie ook wel eens of ze daar een dierenpolitie hebben en of ze met de kanariepiet naar de Fysio kunnen en dan krijg ik een gezellig Homerisch gelach over me heen, werkt zeer bevrijdend, kan ik je melden.


  ⚠️ Meld

 80. Dat is interessant nieuws met uitkomsten die niet iederee op voorhand zou hebben verwacht. RTL heeft de CITO-scores vergeleken. Het blijkt dat scholen in Limburg beter scoren dan in het noorden, katholieke scholen beter dan openbare, scholen met meer dan 300 ll beter dan met minder dan 100 ll en Montessorischolen beter dan scholen waar klassikaal les wordt gegeven. Ik ben benieuwd naar de verklaring voor de verschillen.


  ⚠️ Meld

 81. Dat is je gegund Dame, maar dan verlang ik wel een van jou hoogstaande inhoudelijk posting als nr 1, dat zou verfrissend werken tussen alle hallo’s en Ja’s die er normaliter tegenaan gegooid worden. Deal?


  ⚠️ Meld

 82. Bericht door doeksen, op 14 september 2013 om 13:05
  moet ook af en toe gebeuren

  3x per dag tandenpoetsen is het best voor het behoud van een haarloos gebit, Doeksen.;D


  ⚠️ Meld

 83. @Dame, mag ik u uitnodigen om binnenkort met mij en Assendörper een al dan niet alcoholische versnapering te gebruiken bij café etablissement stapp s inn.het genoegen zal geheel aan onze kant zijn.


  ⚠️ Meld

 84. Maar een keer via de mail afspreken, Joppuh. Komende weken zit ik nogal vast, maar er is vast een moment te vinden waarop we allemaal kunnen. Leuk!


  ⚠️ Meld

 85. Ook zo’n humeurig avondje gehad na de wedstrijd? Phff, is lang geleden dat ik me zo opwond over een voetbalwedstrijd. Maar goed, nieuwe ronde, nieuwe kansen.


  ⚠️ Meld

 86. Er had zeker meer ingezeten. Afmaken van kansen is nog niet goed genoeg ontwikkeld, maar dan die arbitrage. >:( Hoe anders zou het zijn gelopen wanneer die goal gewoon geteld had en wanneer er een penalty was gegeven. Benson zei “het is de Arena”. Maar ja, de uitdrukking is niet voor niets “arbitraire beslissingen”.
  Krijgt zo’n scheids nu over de klungels van de KNVB of hoort ie er niks meer van?


  ⚠️ Meld

Reageer