HTC 3 wint 7 tegen 7 toernooi bij Be Quick’28

Zwolle – Zaterdag 17 augustus heeft het eerste 7 tegen 7 lagere senioren toernooi plaats gevonden op het sportpark van Bequick’28. Dit toernooi, georganiseerd door leden van het 8ste senioren elftal van Be Quick, is een succes geworden. Er werd deze dag gestreden om de wisselbeker beschikbaar gesteld door de sponsor Café De Gezelligheid.

Nadat het programma snel was aangepast, omdat twee teams niet waren verschenen, begonnen de eerste wedstrijden om 12.10 uur. Er was dus maar 10 minuten vertraging opgelopen, zodat de teams niet lang hoefde te wachten. Er werd gespeeld in een grote poule, voor alle teams hield dit 7 wedstrijden in van 20 minuten per wedstrijd. Tegen 17.00 uur werden de laatste wedstrijden gespeeld wat mooi uitkwam in het programma was dat de nummer 1 en 2 van dat moment ook tegen elkaar speelde een heuse finale die HTC 3 won van Zwolse Boys 6 met 1-0.

Hierna ging onder muziek van DJ Dave de barbecue aan die uitstekend verzorgt was. Hier op het terras vond tevens de prijs uitreiking plaats voor de nummer 1 t/m 3 waren er sportbekers de winnaar van het toernooi HTC 3 kreeg tevens de wissel trofee uitgereikt door Jan Visscher.

De volledige uitslag.

1 HTC 3

2 Zwolse Boys 6

3 IJVV 8

Bequick 8 kreeg als nummer laatst de poedelprijs een aanmoediging voor het team wat aanwezig was met enkele oud spelers.

Het werd nog gezellig en laat bij Bequick”28, Dit eerste 7 tegen 7 toernooi is een groot succes gebleken en de teams hebben allen al aangegeven volgend jaar terug te kere, dan zal met meerdere poules worden gespeeld met kruisfinales.

Artikel delen:

Reageer