Oranjeweek Berkum vol gevarieerde activiteiten

Zwolle – Vanaf zaterdag 24 augustus barst de jaarlijkse Oranjeweek weer los in Berkum. De week start met een optreden van gospelkoor Higher Level. Het traditionele Oranjebal is een week later de afsluiter. 

 

30-07-2010-152.jpg  

 

Met iedere dag andere activiteiten wordt jong en oud uit Berkum, maar ook uit heel Zwolle bediend. Op maandagavond kan er genoten worden van het bijzondere optreden van Groot Mannenkoor Zwolle en er kan meegezongen worden Shantykoor de Stuwzangers (toegang gratis). Op dinsdag is de landelijk bekende Salverdaloop en woensdag is gericht op de kinderen met een kinderrommelmarkt en lasergamen. Donderdagavond kan men genieten van een wijkbarbecue met daarbij live muziek door Men in Music. En vrijdagavond is er een spektakel op de Vecht. Het Friese Fierljeppen komt weer naar Berkum, hilariteit gegarandeerd! Later op de avond treedt het toneelgezelschap Oes Drente op met het stuk ‘Punk op ’t darp’.

De oranjeweek wordt afgesloten met een vol programma op zaterdag 31 augustus. ’s Middags zijn de jeugdspelen. Ook is er dit jaar voor de liefhebbers een motortoertocht. ’s Avonds om 21.30 uur wordt de hemel boven Berkum verlicht door een groots vuurwerk. En daarna kan iedereen op de muziek van liveband Super Sundays tijdens het Oranjebal swingend deze Oranjeweek afsluiten.

 

De toegang en alle activiteiten zijn gratis en iedereen is welkom. Voor het volledige programma, zie www.wijkverenigingberkum.nl

Artikel delen:

Reageer