Het weer: enkele buien

Zwolle – Maandagochtend trekken buien snel landinwaarts. Later in de ochtend vallen in onze regio de eerste buien. Aan het einde van de middag trekken de buien weg waardoor de zon doorkomt. Bij een matige noordwestestelijke wind wordt het zo’n 20 graden.

18-08-2013_weerfoto_zwolle_gezien_vanuit_het_stadskantoor.jpg
Zwolle vanaf het Stadskantoor 

Dinsdag lijkt de zomer weer terug te zijn. Tegen de middag onstaan er enkele stapelwolken waardoor de lucht even dicht trekt. Het blijft droog, in de avond lost de bewolking op. De wind is nauwelijks aanwezig en het wordt ongeveer 21 graden. Woensdag blijft het redelijk zonnig en droog. In de middag stijgt de temperatuur naar 23 graden.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Het KNMI waarschuwt voor zware buien. In het hele land geldt tot 15.00 uur code geel.

  De komende uren trekt een front met zware buien langzaam over het land. De buien zijn kort maar fel en kunnen vergezeld gaan van onweer. Ook wordt gewaarschuwd voor hagel en harde windstoten. Boven water kunnen er bovendien waterhozen ontstaan.

  Rijstrook afgesloten
  Op de N15 bij Rotterdam moest een rijstrook worden afgesloten toen die onderliep door regenwater. Er ontstond daardoor een file van enkele kilometers lang.

  Gisteren veroorzaakte noodweer veel overlast in Limburg. Zo werd de N278 afgesloten door een gevallen boom.

  De buien verplaatsen zich langzaam naar het oosten. In het westen breekt vanmiddag de zon door. Vanavond wordt het ook in het oosten droog.  ⚠️ Meld

 2. Dat doen we met z’n allen. We informeren elkaar zo snel mogelijk over zaken die Zwolle aangaan. Typisch Weblog Zwolle, en dat is top!


  ⚠️ Meld

 3. Je bedoelt zeker aanvullen/actualiseren. Maar kijk lekker op buienradar, niemand houdt je tegen. Gewoon doen waar je je gelukkig bij voelt. Bovendien is de waarschuwing in 11:42 ook niet uitgekomen voor Zwolle

  Het KNMI waarschuwt voor zware buien. In het hele land geldt tot 15.00 uur code geel.  ⚠️ Meld

Reageer