Stadsbeiaardier speelt wederom verzoeknummers

Zwolle – Wie benieuwd is hoe de muziek van zijn favoriete zanger(es), band of componist klinkt als carillonversie vanaf De Peperbus kan zijn hart ophalen. Vrijdag 13 en zaterdag 14 september aanstaande speelt stadsbeiaardier Roy Kroezen wederom de muzikale voorkeuren van luisteraars. Een verzoeknummer indienen kan dit keer tot en met vrijdag 23 augustus aanstaande.

Naast de volledige titel van het nummer of muziekstuk, dient ook de naam van de uitvoerend artiest/componist vermeld te worden. Als men voorkeur heeft voor de vrijdag of zaterdag, kan dit aangegeven worden. Waar mogelijk houdt Roy hier rekening mee. De enige voorwaarde is dat de muziek een herkenbare melodielijn heeft. House, techno en dergelijke vallen af.

Verzoeknummers kunnen op verschillende manieren ingediend worden: per mail naar: rd.kroezen@zwolle.nl, een bericht op Facebook: www.facebook.com/zwolsebeiaardier via een tweet naar Roy: www.twitter.com/zwolsebeiaard.

Uit alle inzendingen selecteert Roy Kroezen minimaal drie nummers. Degenen wiens nummer is uitgekozen, ontvangen hiervan persoonlijk bericht. Ook is de speellijst een paar dagen voorafgaand aan het speelmoment na te lezen in Wijzer en op www.zwolle.nl/zwolsebeiaardier. Daarnaast is op de website meer informatie over de verzoeknummeractie te vinden, waaronder een overzicht van alle speelmomenten.

Artikel delen:

Reageer