Afsluiting N331 bij bouw loopbrug Veiligheidsdag

Zwolle – De nacht voor de Veiligheidsdag in Stadshagen en de nacht na het evenement wordt er een loopbrug over de Hasselterweg op de N331 geplaatst. Dit zal ter hoogte van de rotonde bij de Millerplas zijn. Rond de werkzaamheden zal er een omleiding zijn.

De loopbrug wordt over de N331 geplaast ten behoeve van de bezoekers van de Veiligheidsdag, op zaterdag 31 augustus bij de Milligerplas in de wijk Stadshagen. De brug wordt in nachtelijke uren op en later afgebouwd. Op deze momenten is er stremming voor het verkeer. De stremming zal plaatsvinden in de nacht van 30 op 31 augustus (opbouw) en 2 op 3 september (afbouw). Dan geldt er een omleidingsroute via A28 of via De Doornweg. Let op: gedurende de periode dat de loopbrug aanwezig is, is er een hoogtebeperking.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. erg jammer was dat bij het aanleggen van de loopbrug snachts de weg afgesloten was van 00.oo uur tot 05.00 uur zoals aangegeven op de borden.echter toen ik met mijn vrachtwagen combinatie vanaf hasselt kwam rijden om 05.15 uur op vrijdagmorgen moest ik er toch echt achterkomen bij de rotonde bij de zandwinplaats dat de wg nog steeds afgesloten was waardoor ik moest keren en door de mastenbroeker polder moest.ik vraag mij dan ook af waarom pas afsliuiten bij die rotonde en waarom niet bij afslag industrie terrein hasselt of toch misschien een paar mannetjes plaatsen bij de kruising naar de lichtmis die daar het verkeer hadden kunnen filteren.ik hoop dat dit de nacht van 3september toch beter geregeld wordt


    Maak melding

Reageer