Blind date in bibliotheek Zwolle

Met de zomer voor de deur breekt voor veel mensen een periode aan waarin eindelijk weer eens lekker lui gelezen kan worden, thuis in de tuin of op vakantie. Bibliotheek Zwolle verrast alle lezers die de bibliotheek komen binnen lopen. Voor de jeugd zijn er elke week nieuwe boeken over zonnige onderwerpen en thema’s klaargelegd die direct kunnen worden geleend.

Voor de volwassenen  die het idee hebben dat ze alles al gelezen hebben, zijn er verrassings-pakketten samengesteld. Elk pakje bestaat uit drie boeken en een leuk cadeautje. Het bibliotheekpersoneel heeft een keuze gemaakt uit een enorme voorraad boeken, soms romantisch, soms waargebeurd of spannend. Maar altijd mooi geschreven. De lezer hoeft niet te zoeken, haalt zijn pakketje over de scanner en kan thuis genieten van deze geleende  blind date!

Alle vestigingen van de bibliotheek doen mee en het personeel helpt iedereen graag aan een pakketje. Er zijn ook gratis ansichtkaarten waarmee men op deze actie kan reageren en kan laten weten aan de bibliotheek of het pakketje aan de verwachting voldeed. De liefhebbers van lekker lezen laten deze kans niet lopen ! De actie loopt tot 18 augustus.

Artikel delen: