Brand verwoest dak van woning Lynnerkamp

Zwolle – Vrijdag 23 augustus kwam er rond 12.15 bij de alarmcentrale een telefoontje binnen van een woningbrand aan de Lynnerkamp in Zwolle – Zuid.

23-08-2013_woningbrandlynnenkamp_1.jpg 

Bij aankomst van de brandweer was aan de achterzijde van de woning veel rook te zien en is de brandweer opzoek gegaan naar de brandhaard. Om 12.31 heeft de brandweer het sein ‘middel brand’ gegeven en 5 minuten daarna ‘grote brand’. De brandweer heeft de brand geblust en een groot deel van het dak moet als verloren worden beschouwd. Mogelijk is de oorzaak van de brand een verfföhn waar bekenden van de bewoners mee bezig waren. Er vielen zover bekend geen slachtoffers.

23-08-2013_woningbrandlynnenkamp_4.jpg
Ingezonden

23-08-2013_woningbrandlynnenkamp_2.jpg

 23-08-2013_woningbrandlynnenkamp_3.jpg 

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Erg! De buurt was behoorlijk ontdaan. Gelukkig inderdaad geen slachtoffers. De brandweer heeft zich met alle zorg ontfermd over de kat. Ik wens de bewoners, maar ook zeker de vader, ontzettend veel sterkte. Het zal je toch maar gebeuren. Wel erg pijnlijk dat de wijkagent de buurtbewoners als ramptoeristen bestempeld op Twitter. Ben hier behoorlijk boos over.


    Maak melding

  2. Nou volledig ingestort… als ik naar de foto’s kijk zal er wel een groot deel nieuw dak op moeten. Dus voor het dak helaas wel ja.
    Sterkte !



    Maak melding

Reageer