Onderzoek in woning verdachte gevonden Ermelose

Door Redactie

Zwolle –  De politie is sinds vrijdagmorgen een appartement aan de Timorstraat grondig aan het onderzoeken. Het zou om het appartement gaan van de verdachte in de zaak van de omgekomen Ermelose vrouw. Het lichaam van deze vrouw werd zondagmiddag gevonden in de Nieuwe Vecht, op een steenworp afstand van het appartement.

img_8784.jpg

Een deel van het appartementencomplex is volledig door hekken afgeschermd, en word bewaakt door politie. Het appartement zelf is ook nog eens aan het zicht onttrokken door diverse hekwerken. Volgens buurtbewoners wordt de woning al sinds donderdag bewaakt door agenten, en is er vanochtend begonnen met het onderzoek. Alleen de getroffen bewoners mogen onder politiebegeleiding door de hekwerken om naar huis te gaan.

img_8795.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

33 gedachten over “Onderzoek in woning verdachte gevonden Ermelose”

  1. fczz hoezo niet eens in holtenbroek.

    holtenbroek word steeds beter en als je je nergens mee bemoeit heb je ook geen gezeik .woon al 10 jaar in holtenbroek en niks mee gemaakt . ben er zelfs geboren en elke buurt heft wel rotte appels

  2. Heeft ook dezelfde initialen en wanneer de dader in september 30 zou worden klopt ook de leeftijd. De man in het artikel uit 2009 woonde aan de Geert Grootestraat en daar zijn een aantal flats gesloopt in de tussentijd. Het appartement waar de moord is gepleegd is van vergelijkbaar kaliber. Wetende dat de persoon uit 2009 de fantasie had die een moordenaar in 2013 op vrijwel gelijke wijze als in die fantasie heeft gepleegd, maakt dat de gedachte van MR niet zo gek is. Al kan het natuurlijk net zo goed stom toeval zijn.
    Hoe kom je ineens bij dat oude artikel MR?

  3. Idd Mul..ik vind dit ook allemaal heel erg vreemd..bijna
    eng gewoon..en ik ben ook zeer benieuwd hoe MR nu bij dit
    artikel terrecht is gekomen.

  4. googelen? ik had al helemaal een beeld van iemand met een geheugen van een olifant, of met Sherlock Holmes vaardigheden. Was het slechts google:P

  5. Dan wordt je op je wenken bediend, Annetjuh. Uit de VK van 19-1-2011:

    De rechters in Nederland zijn strenger gaan straffen voor moord en doodslag. De gemiddelde straf voor deze delicten is in de periode 2006-2010 met ruim twee jaar gestegen. Vorig jaar moesten moordenaars gemiddeld 14,7 jaar naar de cel en plegers van doodslag 10,7 jaar. Bij een derde van de veroordeelden kwam daar nog een tbs-behandeling bovenop.

    Dat blijkt uit een groot onderzoek van de Volkskrant, op basis van 770 uitspraken van rechtbanken die zijn gepubliceerd op de website rechtspraak.nl of zijn opgevraagd bij gerechtelijke instanties.

  6. Het is te hopen dat hij zon straf krijgt. Verminderd toerekeningsvatbaar door drugs gebruik misschien?. Maar handelen in paniek lijkt mij geen verweer aangezien meneer ook nog eerst de krant gebeld heeft om de boel te omzeilen voor hij zich heeft aangegeven. En trouwens elke straf is te laag…

  7. Dat is mooi dame..vind ook inderdaad dat ze hogere
    straffen moeten eisen in nederland, maargoed
    we blijven het volgen en wachtten af wat voor straf
    hij zal krijgen.;)

Reacties zijn gesloten.