Verdachte aangehouden voor dood Zwolse

Zwolle – De politie hield maandag 26 augustus een 56-jarige man uit Apeldoorn aan in het onderzoek naar de dood van een 76-jarige vrouw uit Zwolle. Hij wordt ervan verdacht de vrouw om het leven te hebben gebracht.

Het levenloze lichaam van het slachtoffer is dinsdag 9 juli aangetroffen in haar woning aan de Koestraat in het Zwolse centrum. Op basis van het eerste medische en politieonderzoek ontstond het vermoeden dat de vrouw slachtoffer was geworden van een noodlottig ongeval in haar woning. Enkele dagen later kwamen nieuwe feiten aan het licht waardoor het rechercheonderzoek werd uitgebreid. Inmiddels gaat de recherche, op basis van de onderzoeksresultaten, uit van een misdrijf. De Apeldoorner is maandagmorgen thuis aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. De verdachte en het slachtoffer waren verwikkeld in een financieel conflict. De familie van het slachtoffer is direct na de aanhouding geïnformeerd.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. @ Zwollenaarisback,

  We hebben het hier nog steeds over verdachten.
  Wat “vreemd”dat een ieder zoals hierboven beschreven al “weet” wat en hoe er is gebeurd.  Maak melding

 2. @Jeroen96, ik “weet” helemaal niks over hoe en wat, dat zeg ik ook niet. Ik weet alleen dat er afgelopen jaar al aardig wat moorden zijn gepleegd in Zwolle. Niet meer en niet minder, ongeacht of er nu wel of geen verdachte is!


  Maak melding

 3. Het is heel erg om zo aan je eind te moeten komen ,Haal je zo’n mooie leeftijd en dan word het je nog ontnomen .Petje af voor de politie zwolle die in 2 weken tijd waarschijnlijk 2moorden heeft opgelost .Sterkte voor de nabestaanden


  Maak melding

Reageer