Extince ook naar hiphopfestival in Zwolle

Goed nieuws over hiphopfestival The Rhythm, The Rebel. Vanaf het begin af aan wilde de organisatie hem dolgraag hebben en gelukkig kunnen ze het nu bevestigen: Spraakwaterval Extince komt 1 september ook naar de Zwolle!

De line-up van optredende artiesten van het hiphopfestival dat Hedon op 1 september organiseert in de IJsselhallen is met de komst van Extince compleet. De rapper met de karakteristieke zachte ‘G’ doet al jaren mee aan de top van de scène en was ooit zelfs de eerste Nederlandstalige rapper in de top tien van de hitlijsten. Ook de namen van de Graffiti-artists zijn inmiddels bekend en we kunnen stellen dat we ware old-skool legendes hebben binnengehaald: Part-1 TDS en Ree- MTA uit New York, Can 2 SUK uit Duitsland en Serch uit eigen land komen demonstraties geven, voor de liefhebbers een must om deze mannen eens aan het werk te zien.

De lijst met namen ziet er nu als volgt uit: Opgezwolle, Extince, Jawat!, Salah Edin, Kubus & Bangbang, Typhoon, Blaxtar, Winne, U-niq, Zo Moeilijk, Part-1 TDS, Ree-MTA, Can 2 SUK, Serch. Host van deze ultieme hiphopexperience is O-Dog (Comedy Lounge) die ongetwijfeld een gigantische glimlach op ieders gezicht zal toveren.

Voor meer info kijk je op www.hedon-zwolle.nl  (klik op het logo) / www.ijsselhallen.nl.

The Rhythm, The Rebel

Datum: zaterdag 1 september 2007

Zaal open: 14:00

Aanvang: 15:00

Kosten: € 17,50 (excl. Servicekosten)

Artikel delen:

Reageer