Week tegen het pesten

ZWOLLE – De week van 8 t/m 14 september 2013 is in Zwolle uitgeroepen tot de Week tegen pesten. Tijdens deze week werken verschillende instanties in Zwolle samen om het pesten onder de aandacht te brengen.  Onder het positieve motto ‘Complimenten: doen!’ krijgen scholen, leerlingen en ouders informatie over het voorkomen en tegen gaan van pesten en de gevolgen ervan.

In de wijken Assendorp en Pierik wordt namens de Brede scholen in deze wijken in de week tegen pesten op twee locaties een ouderavond gehouden, waarop niet alleen de ouders van de eigen school welkom zijn, maar ook ouders van andere scholen in de wijk. De ouderavond gaat over pesten en plagen en wordt verzorgd door Bibliotheek Zwolle. Pesten of plagen: er is verschil, ook in de digitale wereld. Hoe leer je je kind wat kan en wat niet kan in het leven? Is er een verschil als internet of de mobile telefoon erbij komt? En wat kun je dan als ouder, opvoeder of omstanders doen? De bibliotheek Zwolle heeft veel informatie, ook over deze onderwerpen en gaat met u in gesprek. Op woensdag 11 september wordt de ouderavond gehouden op OBS Het Veldboeket, Violierenstraat 42, en op donderdag 12 september op de Jenapleinschool, Enkstraat 69. Beide avonden is er een inloop van 19.30 tot 19.45. Om 21.00 is het afgelopen, maar na de tijd is er gelegenheid tot nabespreken.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Beste Mensen,

  Ik bewonder het bovenstaande project.
  Vorige week is mijn nieuwe Cd tegen pesten gepresenteerd met daarop het nummer Toverstafje voor de pijn.
  Ik heb dit lied samen met de gehele school uit Linde( Zuidwolde) opgenomen en landelijk is hier veel aandacht aan besteedt.
  De opbrengsten van het geheel gaan naar de Fleurbloemenstichting.
  Mocht ik b.v met een optreden of Cd verkoop iets voor jullie kunnen betekenen dan doe ik dat graag !

  U kunt mij mailen maar ook bellen: 0651071437

  Alvast mijn vriendelijke dank !

  Groetjes,

  Wilma


  Maak melding

Reageer