Stem op de duurzaamste ondernemer

Door Redactie

Zwolle – Tot en met zondag 6 oktober kunt u stemmen op de ondernemer die naar uw mening de beste duurzame resultaten heeft geboekt en het verdient om de MVO Prijs Regio Zwolle te winnen. In de regio zijn 10 bedrijven genomineerd, waarop u eenvoudig uw stem kunt uitbrengen. De bedrijven met de meeste publieksstemmen gaan door naar de volgende ronde. Iedereen kan eenvoudig zijn of haar stem uitbrengen op de website van MVO-prijs
U kunt slechts 1 keer een stem uitbrengen, dus maak de goede keuze! Meer informatie over de genomineerde 10 bedrijven is te vinden op dezelfde website, onder het kopje “deelnemers”.

De 10 deelnemers zijn geselecteerd door een vakkundige jury, op basis van strenge criteria op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij kunt u denken aan het opwekken van hernieuwbare energie, het inkopen van milieuvriendelijke materialen en het produceren van duurzame producten. Maar ook door een evenwichtig en sociaal personeelsbeleid te voeren, en maatschappelijke projecten te ondersteunen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op de samenleving en het milieu, zijn de koplopers in hun sector. De MVO prijs Regio Zwolle beloont ondernemers die een voortrekkersrol in MVO nemen, zet vooruitstrevende ondernemers in het zonnetje en stimuleert bedrijven tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle en Natuur en Milieu Overijssel willen dergelijke ondernemingen binnen de regio Zwolle stimuleren. Daarom hebben zij samen met gemeenten, organisaties en ondernemers in de regio de MVO Prijs Regio Zwolle in het leven geroepen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)