ReVAS De Peperbus klaar voor nieuw sportseizoen

Zwolle – Met een grotendeels nieuw bestuur en een vernieuwde website is ReVAS De Peperbus (Regionale Vereniging voor Aangepast Sporten) klaar voor een nieuw sportseizoen. De vereniging is al ruim 45 jaar actief in Zwolle en biedt verschillende sportactiviteiten aan voor mensen met een lichamelijke en/of chronische aandoening; hierbij kan worden gedacht aan mensen met een verlamming, amputatie, ex-hartpatiënten, astma-patiënten, reuma-patiënten, etc..

“Het grotendeels vernieuwde bestuur is de afgelopen periode druk bezig geweest met het aanpassen van de website.” Zo vertelt Gerard de Jong, de nieuwe voorzitter van de vereniging. Na de algemene ledenvergadering heeft hij de functie overgenomen van Wilma Vrieling-van den Helder. De omnisportvereniging kent elf sportactiviteiten en heeft meer dan 230 leden. Het credo bij ReVAS blijft Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.

Op de website www.revas-peperbus.nl zijn alle takken van sport te zien die worden aangeboden bij ReVAS. Op de website staat ook een filmpje met het volledige sportaanbod. Dit geeft potentiele nieuwe deelnemers een goed beeld van de activiteiten.

Zo biedt ReVAS onder andere Multisport voor volwassen en tieners aan. Deze activiteiten worden aangeboden in samenwerking met Calo, afdeling PMT (Psychomotorische Therapie). De Multisport Volwassenen is elke maandag van 19.30 tot 21.00 uur en elke vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur. Multisport Tieners is op woensdag van 19.00 tot 20.30 uur. Naast Multisport biedt de vereniging ook nog tafeltennis aan. Dit is op de woensdag van 19.00 tot 20.30 uur. Alle drie de activiteiten vinden plaats in de sportzaal van revalidatiecentrum De Vogellanden, Hyacinthstraat 66a te Zwolle. Kijk voor het volledige sportaanbod van ReVAS De Peperbus op de website www.revas-peperbus.nl.

Nieuwe leden zijn van harte welkom om langs te komen en een aantal proeflessen te volgen. Heeft u interesse om bij één van de activiteiten langs te komen? Stuur dan een e-mail naar info@revas-peperbus.nl. Pas na de proeflessen beslist u of u lid wilt worden van de vereniging. Iedereen heeft een eigen motivatie om te gaan sporten. De één begint omdat sport grensverleggend is, de ander om conditie en kracht op te bouwen of te onderhouden na de revalidatie.

Sommigen starten met bewegen voor ontspanning, plezier, uitdaging en een gezonde vrijetijdsbesteding. Bovendien is het contact met lotgenoten een belangrijke reden om te gaan sporten. Wilt u meer weten over aangepast sporten of bent u op zoek naar een persoonlijk sportadvies, neem dan contact op met de afdeling aangepast sporten van SportService Zwolle, Rob Fransen en Loes Boetes helpen u graag verder. Tel.: 038 – 423 66 86 of aangepastsporten@sportservicezwolle.nl. Neem ook eens een kijkje op www.sportservicezwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer