Monique Smit deelt handtekeningen uit

Topdrukte in de Free Record Shop aan de Roggenstraat. Geen super uitverkoop op woensdagmiddag, maar niemand minder dan Monique Smit was er aanwezig om haar nieuwe debuutsingel ‘Wild’ te promoten. De 18 jarige Volendamse schone had er een behoorlijke klus aan om alle fans van een handekening te voorzien.

 

De Zweed Daniel Gibson, de vriend van Kim-Lian van der Meij, heeft de debuutsingle van Monique Smit geschreven. De producer en componist schreef het nummer ‘Wild’ met Han Kooreneef, die bekendheid kreeg als één van tekstschrijvers van Marco Borsato. De 25-jarige Gibson werkte eerder met onder andere Within Temptation en The Backstreet Boys. De 18-jarige zus van Jan Smit tekende een langdurig contract bij Artist & Company, ook het platenlabel van haar broer. In het najaar verschijnt de opvolger van ‘Wild’ en begin volgend jaar moet haar debuutalbum uitkomen.

Website Monique Smit

Artikel delen:
Reacties 6
 1. vaag hoor anonieme artiesten die ook goed kunnen zingen breken niet door..

  maar het zus van jan smit breekt gelijk door met haar eerste nummer?

  Allemaal vriendjes politiek 🙁 🙁


  ⚠️ Meld

 2. Beetje kort door de bocht om te zegge dat ze doorbreekt dankzij haar broer. Tuurlijk is het mooi meegenomen, maar ze is meer dan het zusje van…


  ⚠️ Meld

 3. > maar ze is meer dan het zusje van…

  Tekst en muziek is door anderen geschreven en zo geweldig zingt ze niet, wat is ze dan meer? Als ze niet het zusje van was had de platenmaatschappij er echt geen geld ingestopt, maar gelijk hebben ze, het betaalt zich terug.


  ⚠️ Meld

 4. ze zingt zo mooi als je die jantje shit hoort ;D
  dan heb je liever haar op het podium
  zy is toch vele malen beter 8)
  heb het dan over tekst en zang
  jantje shit ken dr wel met een foto model pronken :-
  maar ik ga voor muziek 8)


  ⚠️ Meld

Reageer