Grassparty Herfte–Wijthmen

Zwolle – Op 6 t/m 8 september vindt het jaarlijkse tentfeest van Herfte-Wijthmen plaats. Dit jaar staan er wederom leuke bands en andere live muziek op het programma, alsmede prachtige activiteiten voor jong en oud. Afgelopen jaar is het 25-jarig jubileum uitgebreid gevierd en uiteraard hoopt de organisatie dit gezellige feest de aankomende jaren voort te kunnen zetten. Het feest en alle overige activiteiten zullen plaatsvinden op het feestterrein tegenover het welbekende café-restaurant De Mol in Wijthmen.

Gedurende het feestweekend zullen er optredens plaatsvinden van verschillende bands en artiesten. Vrijdagavond staat in het teken van Dance Classics. Onze Belgische vrienden van ‘Basically Basic’ zullen zorg dragen voor de leukste Dance Classics van de afgelopen decennia. Op zaterdagavond zal de band ‘Fragment’ op gaan treden. Deze artiesten zijn onder andere bekend van de Zwarte Cross en hebben tevens gespeeld bij Stadion de Kuip gedurende de Bekerfinale afgelopen voetbalseizoen. Zowel op de vrijdagavond als de zaterdagavond doet ‘DJ Kappa’ ook nog een duit in het zakje. Op zondagmiddag staat ‘Wijthmen zingt mee’ op het programma. Onder begeleiding van koor ‘Hart en Smart’ zullen de grootste smartlappen ten gehore gebracht worden. Uiteraard mag ook ‘Men in Music’ niet ontbreken op deze traditioneel gezellige dag.

Gedurende het hele weekend staan er verschillende activiteiten op het programma voor jong en oud. Op zaterdag staan er meerdere activiteiten gepland. In de ochtend vinden zoals van ouds de oldtimer trekker tourtocht en de motortourtocht plaats. In de middag staat een nieuwe activiteit op het programma, namelijk het 1e De Mol Beachvolleybal toernooi. Dit betreft een 4 tegen 4 toernooi waarbij een gedeelte van het feestterrein omgetoverd gaat worden tot een waar zandparadijs. Meer informatie omtrent dit toernooi en eventuele opgave is te vinden op www.grassparty.nl. Vanaf zondagochtend staat de Spartamet- en Solex tourtocht gepland en vindt er de jaarlijkse Grassfietstocht plaats.

Voor de zaterdagavond is er gratis busvervoer geregeld. De bus zal vertrekken om 22.00 uur vanuit Luttenberg (Café De Schoenmaker) om vervolgens via Lemelerveld (het Kroonplein), Heino (Café de Baron) en Liederholthuis (Café de Olde Wettering) tegen 22.45 uur bij de feesttent in Wijthmen te arriveren. Bij voldoende aanmeldingen is het tevens mogelijk om op andere plaatsen op te stappen, aanmelden kan via info@grassparty.nl.

Meer informatie omtrent de Grassparty is te vinden op onze Facebookpagina en de geheel vernieuwde website www.grassparty.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer