De Ochtendwandeling

Zwolle – Dinsdag vindt bij de Aa-landen de eerste Ochtendwandeling plaats. De wandeling is een spontaan inittiatief van een Zwolse die heeft ervaren dat een mooie ochtendwandeling een prima start van de dag is.

ochtendwandeling.jpg

Nadat de Zwolse vrouw een groot gedeelte van het afgelopen jaar werkloos was en door een geregelde ochtendwandeling weer meer energie kreeg was het idee voor De Ochtendwandeling geboren. "Al mijmerend over bepaalde dingen dacht ik: wat is er nu gemakkelijker dan een uurtje gezellig wandelen met wat aardige mensen? Onderweg eens met elkaar praten over de dingen die je bezig houden, of over je plannen voor die dag. Ondertussen kennismaken met wat mensen die in dezelfde wijk wonen. En en passant wat broodnodige beweging krijgen, die ervoor zorgt dat we lekkerder in ons vel zitten, letterlijk en figuurlijk! En ineens was daar het idee voor De Ochtendwandeling. Aan het begin van de dag, maar wel op zo’n tijdstip dat ook ouders die eerst kinderen naar school moeten brengen, kunnen meewandelen. Twee keer per week leek me prettig. Gratis natuurlijk, want het is voor iedereen en vrijblijvend. Ik heb geen besloten clubje voor ogen. En wie dat wil, kan bijdragen door eens een route te verzinnen en nieuwelingen welkom te heten. Dan kunnen we fijn samen wandelen!"

Op dinsdag 3 september start De Ochtendwandeling! Op dinsdag- en vrijdagochtend om 8.45 uur is iedereen van harte uitgenodigd om mee te wandelen. Voor routebeschrijvingen wordt gezorgd. Het beginpunt is op de hoek van de Rijnlaan en de Helderlichtsteeg, naast de Wijde Aa.

Artikel delen:

Reageer