Vollere stadions met Jupiler League Fankaart

In samenwerking met Jupiler introduceert FC Zwolle het komende voetbalseizoen de Jupiler League Fankaart. Edwin Lugt, Directeur Coöperatie Eerste Divisie, geeft aan dat ‘één van de belangrijkste doelstellingen voor de komende jaren is dat het stadionbezoek in de Jupiler League in de periode 2007-2011 structureel met een derde moet toenemen. De Jupiler League Fankaart moet hieraan een belangrijke bijdrage gaan leveren’.  

De Fankaart geeft een directe korting op de aanschaf van een toegangskaartje bij FC Zwolle en zal daarnaast tal van andere voordelen bieden voor fans van FC Zwolle. “Wij zijn er stellig van overtuigd dat de Jupiler League steeds meer een ware beleving voor de supporters wordt, die live in het stadion het mooist is”, zegt Patrick Brand, bij bierbrouwer InBev Nederland verantwoordelijk voor het merk Jupiler. “Samen met FC Zwolle en de Coöperatie Eerste Divisie zullen we het komende seizoen tal van initiatieven ondernemen om dit te promoten en de Jupiler League Fankaart is er daar één van”.

‘De Fankaart geeft dus een directe korting op een entreebewijs voor een wedstrijd in de Jupiler League. Uiteindelijk hopen we dat het ook tot een voller stadion en de aankoop van meer seizoenkaarten bij FC Zwolle leidt’, aldus Brand. De Fankaart van FC Zwolle wordt gesierd met de afbeelding van een vol Oosterenkstadion in het seizoen 1977/1978. Er is bewust gekozen voor een kaart waarbij de link wordt gelegd naar de historie van FC Zwolle. De club koestert die historie en dat willen we via deze Fankaart extra benadrukken.

De Jupiler League Fankaart is al gratis aan te vragen via: www.fankaart.nl

Artikel delen:
Reacties 2
 1. ik erger mij er een beetje aan dat 70% van de topics hier over voetbal gaan.. ( lees fc zwolle )
  is er geen beter nieuws?

  Admin:

  Het is wat mager momenteel, maar het is niet verplicht de sport te lezen, sla het gewoonweg over.  ⚠️ Meld

 2. Precies, gewoon verder scrollen gast. denk dat 70 % het wel waardeert.
  Alleen tja, de fankaart….Weer een pasje in me portemonee naast mijn supportersverenigingpasje, seizoenskaart. id kaart/rijbewijs. etc etc…

  Kan er misschien een pol komen over de fankaart? Heb zelf het idee dat er niet zo veel supporters op zitten te wachten.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.