Kunstvrienden Zwolle alternatief voor kunstroute

Zwolle – Harry Penninkhof, oprichter van de Kunstroute Overijssel, gaat in 2014 een geheel nieuw kunst evenement speciaal voor Zwolle opzetten. De nieuwe organisatie heeft de naam "Kunstvrienden Zwolle". Het doel is om Zwolle nog meer te promoten als kunststad, en Zwolle nog beter en mooier op de kaart te zetten.

Leden kunnen gratis lid worden, sponsoren betalen alle kosten. Het zal wel een evenement worden die geheel anders is dan de gangbare Kunstroutes in het land. Er worden speciale kunstmarkten georganiseerd. kunstenaars en galeries kunnen zich nu al vast opgeven om lid te worden, bij harry.penninkhof@home.nl. Belangrijk vindt Penninkhof, dat er geen contributie moet worden betaald. Dit nieuwe kunst evenement zal zich onderscheiden van alle andere kunstroutes. Penninkhof: "We willen ons zeer duidelijk onderscheiden van alle andere kunstroutes in Nederland, mede omdat dat er veel te veel kunstroutes zijn. Hier treffen de mensen in een grote zaal alle kunstenaars en galeries uit Zwolle allemaal bij elkaar."

Penninkhof: “Het is geen kunstroute, maar een bijeenkomst van alle leden in een grote zaal elders in Zwolle. De kosten worden gedragen door de sponsoren we zijn in onderhandelingen met twee grote bedrijven in Zwolle. De officiele opening zal in het gemeentehuis van Zwolle worden gehouden begin maart 2014, en zal door een nader te bepalen wethouder geschieden. Het bestuur bestaat uit 6 vaste leden waarvan ik zelf de voorzitter ben.
 
Het nieuwe E.mail adres is: kunstvriendenzwolle@gmail.com.
Artikel delen:
Reacties 9
 1. Helemaal te gek Penninkhof, eindelijk eens geen kunstroute. maar een erg goed en mooi evenement geweldig dat jij je zo sterk maakt voor Zwolle. helemaal geweldig man wij steunen je helemaal en er komen veel leden dat is wel zeker
  groetjes Jana


  Maak melding

 2. Hij heeft het ook gemaakt met de kunstroute Overijssel, en is een goed zakenman die weet wat hij wil dus komt helemaal 100 % goed ik geloof er in er zijn al een aantal leden zelfs leden van de kunstroute hoorde ik dus ????


  Maak melding

 3. Jammer dat er altijd mensen ze negatief zijn, laten we in Zwolle blij zijn dat de heer penninkhof dit allemaal gratis doet voor Zwolle. Hij heeft de kunst wel al op de kaart gezet, en laten we blij zijn met alles wat Zwolle kan opbeuren. Deze mensen hebben we nodig, en niet altijd kommentaar geven doe zelf dan ook eens wat.
  Penninkhof het is gewoon te gek wat je allemaal hebt gepresteerd, kijk naar de kunstroute Overijsel die heb jij in je eentje opgericht en nu al meer dan 60 leden, alleen jammer dat een penningmeester denkt alles beter te weten, hier door heeft de kunstroute een zware klap gekregen door dat jij er uit bent gestapt. wij zijn erg blij met je nieuwe uitdaging en steunen je zeer zeker.
  gerben


  Maak melding

 4. Hallo allemaal.

  Die Penninkhof is toch een geweldige kerel! Waarom dragen wij hem niet voor als Ridder in de Orde van Oranje Nassau? Ik begrijp ook niet dat deze ziener en geweldige kunstenaar annex zakenman nog niet gevraagd is een zakenkabinet in Nederland te gaan leiden. Hulde hulde…


  Maak melding

 5. Hey Erik…
  Heb je het adres van die man? Laten we hem vereren met een bezoek. Als hij zooooo goed is wil ik wel kennis met hem maken!!!!
  Leve Penninkhofffffff


  Maak melding

 6. Eric43 en Fredrik1 reageren met dezelfde naam en zijn daarom niet serieus te nemen.
  Graag met dezelfde naam reageren a.u.b.

  Redactie Weblog Zwolle  Maak melding

Reageer