Leroy Labylle in beeld bij PEC Zwolle

Zwolle – Leroy Labylle is in beeld bij PEC Zwolle. Technisch directeur Gerard Nijkamp heeft dat in de media bevestigd. De 22-jarige en 1,76 meter lange Belgische profvoetballer van MVV uit Maastricht moet de vervanger van de vertrokken Youness Mokhtar worden.

Labylle zal waarschijnlijk maandag, op de laatste transferdag van deze zomerperiode, al met Zwolle gaan praten. Labylle begon zijn professionele voetballoopbaan bij KRC Genk. Vervolgens kwam de middenvelder uit in de Pro League voor Standard Luik. Sinds vorig jaar speelt Labylle voor MVV en scoorde het afgelopen seizoen in 26 wedstrijden 6 doelpunten bij de Eerste divisionist. In 2011 speelde Labylle een interland in het Belgisch elftal U21.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Leroy Labylle komt naar PEC Zwolle. De aanvaller komt over van MVV Maastricht, de clubs hebben inmiddels een akkoord bereikt over de overgang.

    De Belg is inmiddels zelf op weg naar Zwolle om de laatste formaliteiten af te handelen en tekent daarna waarschijnlijk een contract voor drie seizoenen bij de ploeg van trainer Ron Jans. Eerder speelde de aanvaller voor Standard Luik en Genk.


    Maak melding

Reageer