Man gepakt voor betasten van vrouw op station

Zwolle – In Zwolle heeft de politie een man aangehouden die ervan wordt verdacht een vrouw te hebben betast. De man, 55 jaar oud en afkomstig uit de provincie Gelderland, had de vrouw onzedelijk betast nabij het NS-station Zwolle.

De vrouw meldde dit direct bij de politie en gaf een signalement van haar belager. Politieagenten zagen op de Parkstraat een man lopen die aan het signalement voldeed. Hierop is de 55-jarige aangehouden. Het 18-jarige slachtoffer deed aangifte. De politie maakt proces-verbaal op.

Artikel delen:
Reacties 26
 1. De wereld word steeds rotter..

  Veel sterkte voor het slachtoffer. Dit soort gebeurtenissen kunnen een erg heftige impact hebben, heb ik een half jaar geleden van dichtbij moeten meemaken..  Maak melding

 2. Hoe lang zou die 55 jarige daarvoor de gevangenis ingaan.
  Of “zou moeten gaan”, wat is een passende straf?
  Ik denk, minstens een half jaar op water en brood,
  geen tv, geen internet, helemaal niks.

  Daarna net zolang in een tbs kliniek totdat
  heel zeker is dat de 55-jarige het weer aankan
  vrij rond te lopen. (wat wsch. wel nooit zal zijn).

  Terzijde, Volkert van der Graaf komt binnenkort vrij.
  Dat is ook iets waar ik me zorgen over maak.  Maak melding

 3. hansHanzeland ++++++++++ Wist je dat Volkert al sinds vorig jaar zelfstandig boodschappen doet. Ik kan je niet precies vertellen op wat voor dagen hij dat steeds doet, maar ik ben hem al meerdere malen ’s morgens tegengekomen bij de Jumbo in Assendorp. Vreemd genoeg, had hij op die momenten geen zichtbare begeleiding bij zich ! (hij heeft nu kort stekelig rood haar) Op die momenten dat ik hem tegen kwam … en hem aankeek, zag je een blik bij hem, als of hij zich betrapt voelde ! Officieel ontkennen ze in Den Haag … dat hij deze (therapeutische) vrijheden al geniet !  Maak melding

 4. Aangifte :'(

  Waar gaat het inderdaad heen met Nederland. Vroeger gebeurde dit ook, gaf de vrouw/meid een gilletje, en ging men verder met het leven. Dat was dan gewoon een vies mannetje.

  Als je het niet groter maakt dan het is, heb je ook geen slachtofferhulp nodig. Aantstelleritus.


  Maak melding

 5. Wat een opmerking japser:o Als het jou vriendin overkomen was, had je dan ook tegen haar gezegd “meid stel je niet aan” even een gilletje en verder met je leven? Het is te hopen voor haar van niet.


  Maak melding

 6. Mijn vriendin kan prima voor zichzelf opkomen. Als die een tik op haar billen krijgt, geeft ze die kerel een opmerking dat hij een eind moet opvliegen. Dan gaat ze niet naar de politie boehoe doen.


  Maak melding

 7. @Jasper dat is heel fijn voor je vriendin. Ze is vast geen achttien meer neem ik aan. Deze jonge dame wel namelijk. En dan een vies oud mannetje in jouw woorden, achter je aankrijgen.. ik ben blij dat deze vieze ouwe kerel opgepakt is. Sterkte voor de jonge dame die dit overkomen is.


  Maak melding

 8. @e.woud het valt mij gewoon op dat hier 20 jaar terug helemaal niet zo moeilijk over werd gedaan. En juist door het zo hoog op te spelen, wordt het ook moeilijk. En dat is helemaal nergens voor nodig.


  Maak melding

 9. @ Jasper, hoe kom jij aan die informatie dat die viezerd aan haar billen heeft gezeten? In het bericht hierboven staat alleen onzedelijk betast. Je hebt het over twintig jaar geleden werd hier niet zo moeilijk over gedaan. Hoezo? Dus toen was het normaal dat een kerel van 55 iemand onzedelijk betast van 18 jaar op en rond het station? Nou ik had het niet moeten zien kan ik je vertellen. Sorry hoor maar, vind dat je wel een erg laag moraal hebt.


  Maak melding

 10. Japser als jij nu eens met je 18 jaar in je zak gegrepen wordt door een kerel van 55 jaar dan haal jij ook je schouders op? Wedden dat jij dat vieze moment dertig jaar later nog met schaamte naar boven kun halen ? Of is het voor vrouwen minder erg?


  Maak melding

 11. Waarom zou ik mij schamen voor wat iemand anders bij mij heeft gedaan ongevraagd?

  @e.woud klopt, je hebt gelijk, ik weet niet wat hij heeft gedaan. Ik ging in mijn opmerkingen even uit van een pets op de billen o.i.d. Ik vind niet dat het kan of mag, maar daarnaast vind ik wel dat ALS het gebeurt, je er niet het einde van de wereld van moet maken. Ik vind het niets in vergelijking met echte aanranding/verkrachting.

  En ja, 20 jaar geleden deed niemand echt moeilijk over een tikje op de billen. Toen werd dat bijna als compliment gezien.


  Maak melding

 12. Gaan we weer. De tik op de billen is een aanname. Dat staat namelijk nergens. Voor het zelfde geld heeft hij haar in het kruis gegrepen of aan haar borsten gezeten en dat hoef je zeker niet te accepteren, ook niet als dat wel kan volgens Jasper!!!


  Maak melding

 13. @Zwollenaarisbeck dank je voor je reactie. Jasper weet niet eens wat er gebeurt is. Dat schreef ik ook al. Persoonlijk vind ik het nogal bizar als je er zo,n mening over hebt zoals japser heeft wat dat meisje overkomen is. Bah wat vies. Nogmaals sterkte voor deze jonge dame.


  Maak melding

 14. @Zwollenaarisback het is duidelijk, zeker nadat ik het ruiterlijk toe gegeven heb, dat ik het over een tik op de billen oid heb. In het kruis grijpen is inderdaad wat anders, maar dan hebben we het niet over betasten, maar over aanranden.


  Maak melding

Reageer