ZAC bekert verder

Zwolle – De selectie van Z.A.C. heeft zaterdagmiddag ook de laatste district bekerwedstrijd voor clubs in het Nederlands amateurvoetbal met winst afgesloten. De ploeg van hoofdtrainer Egbert Kragt heeft daarmee de volle negen punten gepakt in de drie te spelen wedstrijden. Door afgelopen zaterdag stadsgenoot sv. Zwolle met 2 – 1 te verslaan, bekert Z.A.C. verder.

 

Op dinsdag 20 augustus werd er in de thuiswedstrijd  reeds met 5 – 0 gewonnen van WWNA en op dinsdag 27 augustus in de uitwedstrijd tegen Noord Veluwse Boys won Z.A.C. met 2 – 0. Hoofdtrainer Kragt heeft dit jaar de beschikking over een gelukkig zeer brede selectie en om alle spelers te laten spelen, stond er een geheel andere opstelling in het veld als enkele dagen eerder tegen de Noord Veluwse Boys. Ook dit elftal voldeed geheel aan de verwachting.

In de wedstrijd tegen sv. Zwolle werd in de 18e minuut van de eerste helft gescoord door Robin Bastiaan. Na de pauze  – in de 83e minuut – kwam door een prachtig doelpunt van Lex Heimerikx , Z.A.C. op een 2 – 0 voorsprong. Net voor het einde van de wedstrijd werd er door sv Zwolle gescoord en toonde het scorebord de einduitslag 1 – 2. 

Reguliere competitie 2013 – 2014.

Zaterdag 7 september om 14.30 uur zal de reguliere competitie 2013 – 2014 voor Z.A.C. 1 weer beginnen en speelt de ploeg op eigen veld tegen Kampen 1. Scheidrechter bij deze wedstrijd is de heer G.B.H. Klein Rot.

Jubileumwedstrijd Z.A.C. 1 – Oud PEC Zwolle

In verband met de festiviteiten van het 120-jarig bestaan van Z.A.C. (Zwolsche Athletische Club) wordt er o woensdagavond 4 september a.s. om 19.30 uur een wedstrijd gespeeld tussen de selectie van Z.A.C. 1 en Oud PEC Zwolle. De wedstrijd zal worden gespeeld op veld 2 van Z.A.C. op het Jo van Marle sportpark in Zwolle Zuid.  De toegang tot deze wedstrijd is gratis.

Artikel delen:

Reageer