Ontdek Zwolle met de Culinaire Stadswandeling

Zwolle – Met de culinaire stadswandeling ontdekt u al het goede dat Zwolle op culinair gebied te bieden heeft. Onder leiding van een VVV stadsgids gaat u op ontdekkingstocht door de binnenstad van Zwolle. Al struinend langs stadsmuren, grachten en statige panden maakt u kennis met de rijke historie van de stad. Tijdens uw wandeling brengt u een bezoek aan toprestaurants, die ieder een heerlijk gerecht voor u bereiden.

Tijdens de historische stadswandeling verhaalt de stadsgids over de geschiedenis van de Hanzestad en u bezoekt daarbij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. U brengt als eerst een bezoek aan Librije’s Winkel van Jonnie en Thérèse Boer. Zij hebben naast het 3-sterren restaurant ‘De Librije’ ook deze unieke winkel. Nadat u een smakelijk aandenken van de Librije’s Winkel hebt ontvangen wordt de wandeling vervolgd. U stopt voor het voorgerecht bij Restaurant de Atlas. Hier geniet u van een typisch Zwols voorgerecht. Dit onder het genot van een drankje. Na het voorgerecht wandelt u verder door de binnenstad van Zwolle, u stopt bij Restaurant Vito’s voor een heerlijk hoofgerecht. U kunt kiezen uit drie overheerlijke pasta’s en een drankje.

Als u bent uitgegeten neemt de VVV stadsgids u mee naar o.a. de Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren en de ruim 600 jaar oude Sassenpoort waar tijdens de Middeleeuwen nog pek naar beneden kwam. De smakelijke afsluiting vindt plaats bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Hier wordt een heerlijk Grand Dessert geserveerd. Aan het einde van de avond kunt u terugblikken op een onvergetelijke, culinaire belevenis.

De wandeling start om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. De minimum deelname is 12 personen, de maximum deelname 25 personen. 

 

Overijsseltrips.nl
Kijk voor de gehele arrangementen en de prijzen op www.overijsseltrips.nl. Ook voor andere groepsuitjes in Overijssel kunt u bij ons terecht. Ook kunt u voor vragen of reserveren contact opnemen met MarketingOost, afdeling groepsuitjes, via tel. 038-4222299 of via overijsseltrips@marketingoost.nl.

Artikel delen:

Reageer